Sunčano subotnje popodne u Los Angelesu Angelina Jolie iskoristila je za odlazak u nabavku namirnica s 14-godišnjom kćeri Vivienne. Mama i kći kupovinu su obavile u trgovini Gelson's Market u losanđeleskoj četvrti Los Feliz.

Galerija Angelina Jolie u dugom kaputu i ljetnim sandalama - 5 Angelina Jolie u dugom kaputu i ljetnim sandalama - 6 Angelina Jolie u dugom kaputu i ljetnim sandalama - 1 +2 Angelina Jolie nosi crne sandale s platformom

Angelina i Vivienne fotografirane su dok su hodale do trgovine te po izlasku iz iste, a slavna glumica pažnju je, kao i inače, privukla i svojim modnim odabirom. Pokazala je da, kao i mnogi, ponekad bira vrlo ležerne odjevne kombinacije, pogotovo kada ide u dućan.

Nosila je svijetlosivi komplet nalik finijoj trenirci oversize kroja sačinjen od topa i širokih hlača na crtu s džepovima. Preko je nosila klasični dugi crni kaput također lagano oversize kroja.

Angelina Jolie u dugom kaputu i ljetnim sandalama - 6 Angelina Jolie s kćeri Vivienne otišla je u nabavku namirnica (Foto: Profimedia)

Za topli dan u Los Angelesu Angelina Jolie izabrala je i primjerenu obuću, crne sandale s umjereno visokom platformom i kopčanjem oko gležnja. Sandale imaju efektne prošive te djeluju vrlo udobno, a plus im je i taj što izdužuju figuru zahvaljujući debljem đonom.

Angelina Jolie: Gotovo savršena maksi haljina koja ima možda samo jednu manu Angelina Jolie u bijeloj maksi haljini i omiljenim natikačama modne kuće Valentino - 3 Angelina Jolie u bijeloj maksi haljini i omiljenim natikačama modne kuće Valentino - 2 Angelina Jolie u bijeloj maksi haljini i omiljenim natikačama modne kuće Valentino +2 Angelina Jolie u bijeloj maksi haljini i omiljenim natikačama modne kuće Valentino - 5

Antonija Mišura Sandrić: Hlače od 139 kuna u kojima je nemoguće ostati neprimijećen Antonija Mišura Sandrić uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama Sinsay hlače, 139,90 kn, gornji dio trenirke 139,90 kn Sinsay komplet +0 Sinsay gornji dio trenirke, 139,90 kn

Kombinacija dugog kaputa i ljetnih sandala nije uobičajena i na hrvatskim ulicama možda bi izazvala čuđenje, ali holivudska zvijezda nosi je jako dobro i sa stilom. Velike crne naočale klasičnog dizajna i decentan nakit zaokružili su Angelinin ležeran, ali i dalje elegantan stajling.

Angelina Jolie u dugom kaputu i ljetnim sandalama - 1 Angelina Jolie u dugom kaputu i ljetnim sandalama s platformom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju