Glumica Angelina Jolie u Europi snima svoj novi film, a istovremeno maksimalno iskorištava slobodno vrijeme za druženje s obitelji.

Galerija Angelina Jolie u pidžama-odijelu i smeđim natikačama - 3 Angelina Jolie u pidžama-odijelu i smeđim natikačama - 1 Angelina Jolie u pidžama-odijelu i smeđim natikačama - 2 +2 Angelina Jolie u pidžama-odijelu i smeđim natikačama - 4

Njezina glavna lokacija je Rim gdje režira film "Without Blood" sa Salmom Hayek u glavnom ulozi, a  na europskom putovanju društvo joj prave sin Maddox, kćeri Zahara i Shiloh te blizanci Vivienne i Knox, a fotografi su je sada ulovili i u društvu sa sinom Paxom. Snimili su ih u londonskoj zračnoj luci Heathrow.

Glumica se pobrinula da njezina kombinacija za putovanje avionom bude maksimalno udobna pa je odjenula pidžama-odijelo u čokoladno smeđoj boji s bijelim rubom modne kuće Valentino. Košulja i hlače klasičnog kroja izrađeni su od svile, a ovakva odijela mnogima su udobnija i od omiljenih haljina.

Angelina Jolie u pidžama-odijelu i smeđim natikačama - 1 Glumica je odjenula udobnu kombinaciju za let avionom (Foto: Profimedia)

Odijela poput ovoga jako su popularna u zadnje vrijeme i žene ih nose u raznim prigodama, od onih ležernijih do svečanijih u kombinaciji s cipelama na petu.

Ipak, glumica je ovaj put birala udobnost pa je odijelo uparila s omiljenim Valentino natikačama s ravnim potplatima koje ima u nekoliko boja i koje su u posljednje vrijeme nezaobilazan dio njezine garderobe.

Angelina Jolie u pidžama-odijelu i smeđim natikačama - 2 Angelina Jolie obožava ravne natikače modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Natikače su na prednjem dijelu ukrašene metalnim simbolom "V" popularne modne kuće u zlatnoj boji. Modele nalik ovome u ponudi imaju i mnogi high street brendovi pa ih često viđamo i na hrvatskim ulicama kao dio odličnih street style kombinacija.

Svoju udobnu kombinaciju glumica je upotpunila avijatičarskim naočalama sa zlatnim okvirima i velikom prošivenom crnom torbom koju je prebacila preko ramena.

Angelina Jolie u posjetu Vatikanskim muzejima - 5 U svom ormaru ima nekoliko modela Valentino natikača (Foto: Profimedia)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju