Oskarovka Angelina Jolie ima posebnu vezu s Kambodžom, u kojoj je posvojila sina Maddoxa. Glumica je tako ovaj vikend posjetila filmski festival Cambodia Town Film Festival organiziran u gradu Long Beachu u Kaliforniji. Za tu prigodu izabrala je suknju užeg kroja s visokim rasporom.

Galerija Angelina Jolie u uskoj suknji s visokim rasporom - 2 Angelina Jolie u uskoj suknji s visokim rasporom - 5 Angelina Jolie u uskoj suknji s visokim rasporom - 6 +2 Angelina Jolie u uskoj suknji s visokim rasporom  

Odlično raspoloženoj Angelini Jolie osmijeh je krasio lice na druženju s ekipom festivala Cambodia Town Film Festival, gdje je glumica došla kako bi dala potporu filmskoj industriji Kambodže.

Model suknje kakav je izabrala Angelina Jolie vrlo je ženstven, ali treba paziti da se raspor ne rastvori previše



Angelina je za tu prigodu izabrala stajling koji se može opisati kao opušteni šik s dozom odvažnosti. Jednostavan crni top s tankim naramenicama kombinirala je uz zeleno-smeđu suknju užeg kroja s visokim rasporom na sredini. Odjevnu kombinaciju upotpunila je salonkama boje kože i svjetlosmeđim šalom.

Model suknje kakav je izabrala Angelina Jolie vrlo je ženstven, ali treba paziti da se raspor ne rastvori previše. Iako je u jednom trenutku vjetar rastvorio suknju i otkrio desnu nogu 43-godišnje glumice, sve je ostalo u granicama dobrog ukusa.

Oskarovka Angelina Jolie ima posebnu vezu s Kambodžom, u kojoj je 2002. godine posvojila danas 17-godišnjeg sina Maddoxa. Dvije godine prije prvi je put posjetila tu državu u jugoistočnoj Aziji kada je snimala film "Tomb Raider". Dvije godine  nakon što je posvojila Maddoxa, u Kambodži je otvorila humanitarnu zakladu koja danas nosi ime Maddox Jolie-Pitt Foundation.

Angelina Jolie u uskoj suknji s visokim rasporom - 1 Angelina Jolie u uskoj suknji s visokim rasporom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju