Nakon sastanka u Američkom udruženju filmskih redatelja Angelina Jolie družila se s fanovima te pritom opet potaknula raspravu o svojoj vitkoj figuri

Američka glumica i redateljica Angelina Jolie razveselila je obožavatelje koji su je čekali ispred Američkog udruženja filmskih redatelja u Los Angelesu.

Naoko hladna ljepotica pokazala je svoju opuštenu stranu prilikom slikanja s fanovima i davanja autograma.

Američka glumica i redateljica Angelina Jolie razveselila je obožavatelje ispred Američkog udruženja filmskih redatelja.

Pritom je bila odjevena u jednostavnu crnu vunenu minihaljinu s visokim ovratnikom idealnu za jesensko-zimsku sezonu koju je kombinirala s gležnjačama u crnoj boji.

Ovo izdanje očekivano je na društvenim mrežama pokrenulo staru raspravu o vitkoj figuri 42-godišnje glumice koja nikada nije bila mršavija.

Filmska diva svoju prehranu bazira na kvinoji, prosu, piru, heljdi i chia sjemenkama, a u nedavnom intervjuu za BBC otkrila je kako joj se na jelovniku često nađu jako neobične namirnice.

U Kambodži, rodnoj zemlji njezina posvojenog sina Maddoxa, zavoljela je cvrčke, a tamo je također jela tarantule i škorpione koji su uobičajeni dio tamošnje gastronomije.

Prvi sam ih put probala u Kambodži. Morate započeti s cvrčcima. Cvrčci i pivo. Nakon toga krenete na tarantule. Moja djeca mogu pojesti vrećicu cvrčaka kao da jedu vrećicu čipsa, kazala je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju