Anica Kovač i Severina 2009. godine bile su gošće na otvorenju jednog zagrebačkog restorana u Zvonimirovoj ulici. Prisjetili smo se njihovih zajedničkih fotografija s tog događanja za koje su obje izabrale stajling u sličnim tonovima.

Galerija Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 6 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 7 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 3 +4 Robert i Anica Kovač te Severina na otvorenju restorana u Zagrebu prije 13 godina

Miss Hrvatske i prva pratila Miss svijeta 1995. godine Anica Kovač nosila je mini haljinu u kombinaciji nude i metalik materijala.

Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 7 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana u Zagrebu prije 13 godina (Foto: Sanjin Strukic/24sata/Pixsell)

Gornji dio haljine bez rukava je nude nijanse te po sredini ukrašen metalik detaljima, dok je donji dio u potpunosti od metalik tkanine. Uz atraktivnu haljinicu Anica je nosila niske čizme od brušene kože sivo-plave nijanse te decentan nakit.

Kad se žene nogometaši: Kako se odijevaju gošće na najglamuroznijim hrvatskim vjenčanjima Tia Mamić, Lucija Mamić i Iva Mamić na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Lucija Mamić, Iva Mamić i Višnja Vjetrović na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije +8 Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije

Severina je svoj stajling bila složila od bijele mini haljine ravnog kroja preko koje je nosila jaknu u stilu ležernog blejzera nude nijanse. Od obuće je odabrala sandale s platformom zmijskog uzorka, a od modnih dodataka torbicu srebrnog metalik sjaja ukrašenu s tri patentna zatvarača te svjetlucavi nakit.

Čiji vam se stajling s otvorenja restorana prije 13 godina više sviđa?

glasova:

Anica i Severina gotovo da su bile modno usklađene, a u anketi nam recite čije vam se izdanje od prije 13 godina više sviđa.

Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 4 Anica Kovač i Severina gotovo da su bile modno usklađene (Foto: Sanjin Strukic/24sata/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju