Za večernji stajling nije nužno uvijek birati upečatljive haljine, niti tragati za posebno upečatljivim krojevima, naime efekt glamura i elegancije moguće je postići uz jedan konkretan komad odjeće. Na lakoću postizanja glam izgleda podsjetila je Anica Kovač, uz traperice i jednostavnu pamučnu majicu kombinirala je upečatljivu bundicu

Efektan i glamurozan efekt, makar bili odjeveni u najjednostavnije traperice i majicu, s lakoćom je postići sa samo jednim odjevnim komadom, krznenom bundicom.

Čupavi , mekani ogrtač vratio se u ormare prije svega zahvaljujući novijim načinima njegove proizvodnje u kojoj umjetni materijali s lakoćom oponašaju originale.

Osim životinjskog uzorka ovu sezonu hit su čupavci obojani u čitav spektar boja, kobaltno plava, crvena, neonska žuta krzno su prizemili i učinili ga nosivim u svim prilikama. Za večernji izlazak crvenu krznenu bundicu damske tričetvrt dužine rukava odabrala je Anica Kovač i upečatlji izgled s lakoćom postigla iako obučena u obične traperice i pamučnu majicu.

I druge poznate dame krzno biraju u zimskim izlascima, želite li i samo garderobu obogatiti trendi čupavcem s polica trgovina izdvojili smo 5 modela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju