Anica Kovač subotnje prijepodne iskoristila je za odlazak u grad, a bivša misica fotografirana je na zagrebačkom Cvjetnom trgu s velikim buketom cvijeća. Uvijek atraktivna Anica i ovoga je puta pokazala zanimljiv stajling u kožnatim hlačama i ravnim tenisicama.

Galerija Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 3 Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 2 Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 1 +2 Anica Kovač nosi kožnate hlače brenda Elisabetta Franchi

Za odlazak u grad Anica Kovač odabrala je crne kožnate hlače na crtu modnog brenda Elisabetta Franchi. Vrlo efektne hlače u gornjem dijelu prianjaju uz tijelo, dok se od koljena šire u lagani trapez-kroj te su na pojasu ukrašene zlatno-srebrnim logom brenda.

Uz trapezice Anica je obula tenisice iznošenog izgleda s ravnim potplatom brenda Golden Goose, model Super-Star ukrašen crnim šljokicama i plavom zvijezdom.

Anica Kovač nosi kožnate hlače brenda Elisabetta Franchi Anica Kovač nosi kožnate hlače brenda Elisabetta Franchi (Foto: www.giglio.com)

Modni znalci obično će reći da hlače trapez-kroja izgledaju bolje uz cipele s visokom potpeticom ili platformom jer tako, između ostalog, figuru čine skladnijom. Ipak, Anica Kovač odlično ih nosi i uz ravne tenisice, a da dojam i sklad pritom nisu narušeni, zahvaljujući i svojoj visini od 180 centimetara.

Izgledaju li trapez hlače uvijek bolje uz visoke potpetice?

glasova:

Anica Kovač i Severina: Čije vam se izdanje od prije 13 godina više sviđa? Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 6 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 7 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 3 +4 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 5

Gornji dio stajlinga složila je od laganijeg pulovera žute boje preko kojeg je nosila kratku bomber jaknu maslinasto zelene boje. Dodala je još crnu torbu, asimetrične zlatne naušnice s biserima i ovalne sunčane naočale bez okvira modne kuće Fendi.

Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 2 Anica Kovač u kožnatim trapezicama i ravnim tenisicama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju