U tjednom osvrtu Fashion Guru se dotakao predsjedničkih kandidata, no obzirom da oni nisu ni približno zanimljivi kao naši celebrityji, okrenuo se suprugama nogometaša i Danijeli Martinović čiji je imidž sve bolji i bolji

Fashion Guru svoj tjedni osvrt započeo je i završio predsjedničkim kandidatima. Emisiju je otvorio svojim osvrtom na postupke kandidata koji su dijelili naranče, jabuke, nosili janjce i ronili. No, kako su naši celebrityji ipak zanimljiviji od političara, okrenuo se ženama nogometaša.

Anica Kovač nema samo najduže noge Hrvatske, nego Guru primjećuje, i najduže ruke koje rastegnute imaju raspon orla ili bjeloglavog supa. Pohvalio je njezino nepretenciozno izdanje za otvaranje trgovine, ležerno i skladno. Upravo takav je bio i suprug Robert, iako Guru ne razumije opsesiju nogometaša Gucci pederušama.

Da će biti teško zamijeniti Andreu Čermak na listi najbolje odjevenih. Ova lijepa poduzetnica dokazala je to i ovog puta kada se pokazala u elegantnom i decentnom Chanel kostimu.

Milana Vlaović ima stav kao da je prva dama države, te se drži iznad svih ostalih supruga nogometaša iako se po ničemu ne ističe. Doduše, tetkasti stil je razlikuje od ostalih i upravo bi radi toga trebala potražiti savjet kod svoje sestre.

Fashion Guru je prokomentirao i Danijelu Martinović, najgore odjevenu ove godine pohvalivši njezin stil koji je sve bolji i bolji. Postoje velike šanse da je strogi Guruov žiri ove godine niti ne uvrsti na ozloglašenu ljestvicu najgore odjevenih žena.

Šećer na kraju bili su biseri predsjedničkih kandidata. Peto mjesto zauzeo je Nadan Vidošević, dok su i četvrto i treće mjesto pripali Andriji Hebrangu. Drugi je Milan Bandić, a sam vrh ljestvice osvojio je Damir Kajin.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju