Braniča Dejana Lovrena može se opisati kao glavnog frajera hrvatske nogometne reprezentacije. Nogometaš uvijek u stilu slavi pobjede reprezentacije, a snimke i fotografije sa slavlja rado dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Na terenu je pak vrlo ozbiljan igrač čiju je obranu protivničkim momčadima teško probiti.

Galerija Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 2 Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 1 Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 4 +7 Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine

Dejan Lovren jedan je od najaktivnijih reprezentativaca na društvenim mrežama, no privatni život ipak vrlo rijetko dijeli s javnosti, pa tako i fotografije sa suprugom Anitom Lovren. Anita je Dejanu bila podrška na tribinama na utakmici s Brazilom, koju je pratila u društvu Dejanova mlađeg brata Davora Lovrena i Vanje Modrić, supruge Luke Modrića.

Anita Lovren utakmicu s Brazilom pratila je u društvu suprugovog mlađeg brata Davora Lovrena i Vanje Modrić Anita Lovren utakmicu s Brazilom pratila je u društvu suprugovog mlađeg brata Davora Lovrena i Vanje Modrić (Foto: Goran Stanzl//Pixsell)

Bilo je to jedno od rijetkih pojavljivanja u javnosti samozatajne i lijepe Anite, koja uvijek plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom. Tako je bilo i na vjenčanju Adriane i Duje Ćaleta-Cara, koje se u lipnju održalo u Dubrovniku. Tamnokosa ljepotica nosila je dugačku haljinu žute boje koja je istaknula njezine ženstvene obline. Kombinirala ju je uz odlične sandale tirkizne boje i torbicu slične nijanse s detaljima metalik sjaja modne kuće Chanel.

Anita i Dejan Lovren na vjenčanju Adriane i Duje Ćalete-Cara u lipnju Anita i Dejan Lovren na vjenčanju Adriane i Duje Ćalete-Cara u lipnju (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Anita, djevojačkog prezimena Sekulić, i Dejan Lovren vjenčali su se 2012. godine u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici. Anita je tada bila trudna s njihovom kćeri Elenom, a 2015. dobili su i sina Josipa. Godinu dana kasnije, u lipnju 2013. vjenčali su se u crkvi Majke Božje Remetske u Zagrebu, a mladenka je blistala u uskoj vjenčanici sirena-kroja modne kuće Sposa.

Najljepše torbe Vanje Modrić: 10 modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta Vanja Modrić nosi torbu modne kuće Chanel, kultni model 11.12 Model 11.12 modne kuće Chanel Vanja Modrić s torbom Lady Dior +15 Vanja Modrić i Luka Modrić

Ljepotica sa stilom: 11 modnih izdanja kojima nas je kupila zaručnica Brune Petkovića Iva Šarić na božićnom partiju prije tri godine Iva Šarić na domjenku povodom Mjeseca ružičaste vrpce Iva Šarić na promociji knjige 'Nutrition is self-care' autorice Ivane Barisi +8 Iva Šarić i Bruno Petković na vjenčanju Adriane i Duje Ćalete-Cara

Vjenčanica je imala izraženi dekolte te je bila ukrašena čipkanim aplikacijama. Istovremeno vrlo ženstvena i romantična, prelijepa haljina savršeno naglašava ljepotu ženskog tijela. Stajling za vjenčanje Anita Lovren upotpunila je elegantnim buketom od bijelih ruža.

Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 1 Anita Lovren nosila je ženstvenu vjenčanicu modne kuće Sposa (Foto: Igor Soban/HaloPix/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju