Anne Hathaway krajem ožujka rodila je svoje prvo dijete – sinčića Jonathana, a nedavno je pokazala da su se njeni trudnički kilogrami istopili nedugo nakon poroda


Anne Hathaway
s ponosom je pokazala svoju fit figuru samo 45 dana nakon poroda. Lijepa američka glumica snimljena je u društvu supruga na jednoj njujorškoj tržnici gdje je razgledavala i kupovala svježe voće i povrće.

Oskarovka koja nije mogla sakriti veliki osmijeh s lica i zadovoljstvo za ovu je priliku odabrala casual traperice i bijelu majicu, te cipele ravnih potplata. Mrežasta vreća za jabuke, pak, predstavljala je efektni modni dodatak.



Anne Hathaway je inače dugogodišnja vegetarijanka čija se prehrana temelji uglavnom na namirnicama biljnog porijekla koje samostalno priprema uz minimalno termičke obrade.

S druge strane, Anne izbjegava koliko može procesuiranu hranu, a kada si želi ugoditi, bira slastice iz poznate slastičarnice i pekarnice Babycakes u New Yorku.

Važnost vježbanja spoznala je prije nekoliko godina kad se spremala tumačiti Ženu mačku u serijalu o Batmanu. Tada je shvatila da su pojmovi biti mršav i biti u formi totalno različite stvari.

 

'Postoji problem kod vježbanja kad si toliko slab da mrziš sve oko sebe, svaka vježba je bolna i izgledaš kao glupan,' priznala je glumica, koja danas uživa u odlascima u teretanu nekoliko puta tjedno, kao i u redovitom izvođenju Bikram joge.

Upravo joj je ovaj vježbački ritam omogućio da bude u fit formi tijekom trudnoće, ali i nedugo nakon poroda. Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite kako izgleda novo tijelo Anne Hathaway.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju