Hrvatski nogometaš Danijel Subašić i njegova trudna supruga Antonia Bozza sunčano popodne iskoristili su za šetnju centrom Zagreba. Lijepa Antonia izgledala je vrlo šik u jednostavnoj, a opet upečatljivoj odjevnoj kombinaciji.Za svoj street style Antonia Bozza, inače pedagoginja s diplomom Filozofskog fakulteta u Zadru, izabrala je skinny traperice s poderanim detaljima na koljenima, običnu bijelu majicu, crvene baršunaste gležnjače, karirani sako i karirani kaput.

Nogometaš Danijel Subašić i njegova trudna supruga Antonia Bozza prošetali su centrom ZagrebaLijepa trudnica stajling je upotpunila s malom plavom torbicom i velikim okruglim sunčanima naočalama.

Danijel Subašić i Antonia Bozza trenutno žive u Monacu gdje Danijel igra kao vratar za nogometni klub Monaco pa su se nerijetki prolaznici iznenadili kada su našeg nogometaša ovjenčanog svjetskim srebrom i atraktivnu pedagoginju vidjeli u šetnji središtem Zagreba. Danijel je svoju voljenu nježno zagrlio, a lijepi par uskoro će dobiti prvo dijete.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju