Antonija Mišura Sandrić na društvenim mrežama rado dijeli male i velike trenutke iz života svoje obitelji – od svakodnevnih sitnica do svečanih trenutaka i različitih proslava.

Galerija Antonija Mišura Sandrić Gornji dio bikinija iz H&M-a, 17,99 eura H&M, gornji dio bikinija, 17,99 eura +0 H&M, donji dio bikinija, 12,99 eura

Antonija Mišura Sandrić na svojem je Instagramu podijelila i fototrenutak s proslave njezinog 35. rođendana koje je upriličeno na bazenu u sklopu jednog hotela u Vodicama.

Bivša hrvatska košarkašica objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u bikiniju s velikim osmjehom na licu, čašom pjenušca u rukama i rođendanskim balonima.

Točnije nosi crno-bijeli bikini s točkicama iz nove kolekcije H&M-a. Gornji dio bikinija je podstavljen s podesivim naramenica i bez žica, a donji se sastoji od klasičnih gaćica s vezanjem na predjelu boka.

Antonija Mišura Sandrić u kupaćem kostimu od 85 kuna za dame od XS do XL veličine Antonija Mišura Sandrić Sinsay, jednodijelni kupaći kostim, 84,90 kn Sinsay, jednodijelni kupaći kostim, 84,90 kn +0 Sinsay natikače, 55,90 kn

Fotografije stare 10 godina zbog kojih je jasno zašto je Antonija Mišura bila najljepša sportašica na OI u Londonu Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 9 Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 8 Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 6 +5 Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 4

Uz rođendansku fotografiju Antonija je napisala – Nazdravlje 35. godini. Njeni pratitelji i prijatelji komentare su joj zasuti brojnim rođendanskim željama.

  Gornji dio bikinija iz H&M-a, 17,99 eura Gornji dio bikinija iz H&M-a, 17,99 eura (Foto: Inbternetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju