Hrvatska košarkašica Antonija Mišura Sandrić iskoristila je sunčan dan u Dubrovniku i za šetnju po Stradunu, u pratnji svog supruga Marka Sandrića s kojim je u braku od 2015. godine.

Galerija Antonija Mišura Sandrić sa suprugom Markom Sandrićem Antonija u kombinaciji inspiriranoj osamdesetima Zara, 229 kn +2 Mango, 199 kn Lijepa 30-godišnja sportašica bila je odjevena u ležernu kombinaciju sastavljenu od zanimljivih odjevnih komada. Majica s likovima iz legendarne američke sapunice "Dinastija" sigurno bi bila glavna zvijezda ovog izdanja da nije bilo hlača u ružičastoj boji.
Antonija u kombinaciji inspiriranoj osamdesetima Antonija u kombinaciji inspiriranoj osamdesetima (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)
Bilo koji odjevni komad u ovako upečatljivoj i živoj boji uvijek će privući više pažnje od ostatka kombinacije, pogotovo kada se radi o dugačkim hlačama koje obično dominiraju modnim izdanjem. Antonija je odabrala i ruž u sličnoj nijansi ružičaste boje te tako zaokružila ovaj stajling inspiriran osamdesetima.

U galeriji pogledajte nekoliko različitih modela ružičastih hlača po uzoru na Antoniju Mišuru Sandrić.
Široke hlače, Bershka, 149 kn Široke hlače, Bershka, 149 kn (Foto: Bershka)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju