Kao bivša košarkašica, Antonija Mišura Sandrić zadržala je sportski duh i stil, što je i pokazala posljednjom fotografijom objavljenom na Instagramu. Ususret vikendu, prelijepa Šibenčanka pozirala je u trenirci i tenisicama, a zanimljiva je i šilterica koju nosi.

Za svoje sportsko izdanje Antonija Mišura Sandrić izabrala je tamnosivu šiltericu hrvatskog brenda Lunilou čija je vlasnica Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića, koja sa svojim modnim brendom uspješno plovi modnim i poduzetničkim vodama. Lunilou veliku pažnju daje održivoj modi te organskim i eco friendly materijalima, a u ponudi ima odjeću i modne dodatke za odrasle i djecu.

Tamnosiva šilterica s logom brenda Izabel Kovačić pokazala se kao savršeni dodatak sportskom stajlingu Antonije Mišure Sandrić u klasičnoj crnoj trenirci sastavljenom od sweatshirt majice i donjeg dijela s klasičnom širinom nogavica skupljenima kod gležnja.

Poluvisoke tenisice brenda Nike u kombinaciji crne i bijele boje te istaknute bijele čarape odlično su zaokružile stajling, a velika crna torba s lancem dala mu je dašak elegancije, kao i glamurozne sunčane naočale.

Fotografije stare 10 godina zbog kojih je jasno zašto je Antonija Mišura bila najljepša sportašica na OI u Londonu Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 9 Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 8 Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 6 +5 Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 4

Antonija Mišura Sandrić: Zanimljiv model bikinija koji naglašava struk Antonija Mišura Sandrić Bikini gaćice Guya, LeGer, 149 kn Bikini LeGer +1 Bikini LeGer

Uživajte u petku i nadolazećem vikendu, napisala je prelijepa Šibenčanka uz fotografiju objavljenu na Instagramu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju