Antonija Mišura Sandrić očekuje rođenje sina, a ljepotica koja je trudna 27 tjedana organizirala je darivanje za bebu, popularno zvano 'baby shower'. Prigodno, prostor za proslavu bio je uređen u baby plavoj boji, a i lijepa mama nosila je outfit u toj boji.

Za proslavu skorašnjeg rođenja njezina drugog djeteta Antonija Mišura Sandrić odjenula je plavu svilenu košulju, koja je outfitu dala dozu svečanosti, a uz lijepu košulju nosila je svijetloplave traperice za trudnice. No, glavna zvijezda njezina slavljeničkog stajlinga ipak su bile cipele s otvorenom petom i visokom tankom potpeticom.

Romantične svijetloplave štikle na špic ukrašene su mašnom, a definitivno je riječ o modelu uz koji su i obične traperice dovoljne za wow izdanje. Na fotografiji koju je objavila na Instagramu Antonija je pozirala sa svojom kćerkicom Tarom, koja će u veljači napuniti dvije godine.

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Tako dobre niske čizme koje ipak nisu za svaki dan

Plavokosa ljepotica za baby shower složila je i atraktivnu frizuru te je svoju dugu kosu svezala u visoki rep, a lice je dodatno uljepšala ženstvenim crvenim ružem.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju