Antonija Mišura Sandrić voli biti modno usklađena sa svojom kćerkicom Tarom, a lijepa mama i njezina djevojčica sada su pokazale i jedno crno odjevno izdanje. Sportašica je na Instagramu objavila tri fotografije na kojima ona i Tara nose kreacije domaćeg brenda Design by Roza.

Girls in Black, kratko je napisala Antonija Mišura Sandrić uz fotografije na kojima sportašica, koja sa suprugom Markom čeka drugo dijete, nosi crnu haljinu koja savršeno pristaje lijepoj trudnici.

Slika nije dostupna Antonija Mišura-Sandrić: Haljina u kojoj se najlakše podnose ljetne vrućine

Haljina midi kroja i dugih rukava ima raspore sa strane, a atraktivnosti modela pridonosi i jedno golo rame. Haljina se čini vrlo udobnom za nošenje te se može nositi u raznim svakodnevnim situacijama, od poslovnih do ležernih. I Antonijina jednogodišnja djevojčica Tara, koja će uskoro dobiti brata, odjevena je u crnu haljinicu domaćeg brenda Design by Roza, iza čijeg se imena krije šibenska dizajnerica Rozalija Banovac.

Uz haljinu Antonija je nosila niske bijele čizme s debljim đonom koje se navlače na nogu, a iako čizme izgledaju predobro, možda nisu praktične za svakodnevno nošenje zbog svoje osjetljive boje na kojoj se vidi svaka mrljica. No za sunčane jesenske i zimske dane bez kiše i bljuzge mogu biti idealan izbor.

Stajling za fotografiranje s kćerkicom Antonija Mišura Sandrić nadopunila je sunčanim naočalama malih kockastih okvira.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju