Dolaskom toplijih dana mnogi u svoje odjevne kombinacije uključuju sve više komada u kojima se osjećaju udobno, u kojima koža može disati i u kojima je lakše preživjeti vrućine.

Galerija Massimo Dutti, 549 kn Next, 188 kn Zara, 299,90 kn +4 Peppercorn (Zalando), 279,30 kn

Među spomenutima je i Antonija Mišura Sandrić, koja je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi predimenzioniranu košulju koja je spoj svega navedenog na početku teksta.

Bivša košarkašica pratitelje je oduševila u modelu lepršavog kroja koji je sprijeda nešto kraći, a straga duži. Ovu košulju, koja se može nositi kao haljina, posebnom čine različiti uzorci kojima je ukrašena. Tako su tu omiljene pruge i točkice.

Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić: Natikače za ljeto koje po udobnosti nemaju konkurenciju

Antonija je pokazala kako se radi o savršenom ljetnom komadu koji može poslužiti i za odlazak na plažu, pa je u haljini prošetala bosonoga. No, ovaj svestrani komad bez imalo problema možemo zamisliti u kombinaciji s trapericama i natikačama ili sandalama.

Po uzoru na model kakav nosi Antonija, zavirili smo u trgovine i webshopove i pronašli nekoliko modela svestranih košulja koje se mogu nositi i kao haljine.

Massimo Dutti, 549 kn Massimo Dutti, 549 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

AdTwenty (Europa 92), 279,90 kn AdTwenty (Europa 92), 279,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara, 299,90 kn Zara, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju