Crne traperice su iznimno fleksibilan komad odjeće koji se može kombinirati za dnevne i večernje prilike. Mogu se spariti uz bluzu i sako za posao, ali i crop top i štikle za izlaske. Najčešće se nose, pak, uz komotne majice i veste za obavljanje svakodnevnih sitnica.

Galerija Antoniija Mišura Sandrić C&A traperice, 452 kn Europa 92, Salsa traperice, 753 kn +1 H&M traperice, 377 kn

Crne traperice – pogotovo one skinny kroja – vizualno sužavaju noge i čine ih dužima pa ne čudi što se nalaze u većini ženskih ormara.

Da bi se pojačao efekt vizualnog produživanja dame ih obično kombiniraju s cipelama povišenih potplata ili visokih potpetica.

Crne traperice voli nositi i Antonija Mišura Sandrić. Bivša hrvatska košarkašica odabrala je model skinny kroja za šetnju sa sinčićem Noelom, a sparila ih s popularnim čizmama Ugg s platformom.

Uz traperice nosila je predimenzioniranu pletenu vestu u bež boji, a izdanje zaokružila s crnim šeširom i sunčanim naočalama.

Antonija Mišura Sandrić: Hlače od 139 kuna u kojima je nemoguće ostati neprimijećen Antonija Mišura Sandrić uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama Sinsay hlače, 139,90 kn, gornji dio trenirke 139,90 kn Sinsay komplet +0 Sinsay gornji dio trenirke, 139,90 kn

Fotografije stare 10 godina zbog kojih je jasno zašto je Antonija Mišura bila najljepša sportašica na OI u Londonu Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 9 Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 8 Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 6 +5 Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 4

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela crnih traperica po uzoru na Antoniju Mišuru Sandrić.

  Europa 92, Salsa traperice, 753 kn Europa 92, Salsa traperice, 753 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju