Antonija Mišura Sandrić uživa u ljetu, a dio sretnih trenutaka dijeli i sa svojim pratiteljima na Instagramu koji u takvim situacijama, između ostalog, uživaju i u sjajnim modnim izdanjima bivše košarkašice.

Galerija Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić Izdanja Antonije Mišure Sandrić s torbicom modne kuće Gucci +6 Antonija Mišura Sandrić u limeta-zelenoj mini haljin

Ma top si, bio je samo jedan od komentara ispod fotografije na kojoj je Antonija pokazala još jedno svoje mrak ljetno izdanje.

Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić (Foto: Antonija Misura Sandric/Instagram)

Za uživanje u sunačnom danu na plaži odjenula je crno-bijelu kukičanu, poluprozirnu mini kreaciju na kojoj se posebno ističu raskošni, zvonoliki rukavi koji se šire od laktova.

Iako ćemo brojne komade iz ljetne garderobe nastaviti kombinirati i s dolaskom jeseni, kreacije poput ove spadaju u kategoriju onih koje ćemo uskoro ipak pospremiti na dno ormara. Zato je kraj kolovoza idealna prilika za komade poput ovoga.

Antonija je izdanje upotpunila upečatljivim komadima nakita i crnim naočalama modne kuće Celine. Radi se o modelu Triomphe koji je osvojio brojne zaljubljenice u modu pa su već neko vrijeme nezaobilazan prizor na društvenim mrežama.

U galeriji na početku teksta pogledajte ovo i još nekoliko ljetnih izdanja Antonije Mišure Sandrić.

Uljepšava svaku kombinaciju: Torbicu Antonije Mišure Sandrić mnoge bi žene rado imale u svom ormaru Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić u limeta-zelenoj mini haljin Izdanja Antonije Mišure Sandrić s torbicom modne kuće Gucci +3 Izdanja Antonije Mišure Sandrić s torbicom modne kuće Gucci

Antonija Mišura Sandrić: Haljina iz Zare od 13 eura dovoljna za top ljetno izdanje Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić u narančastoj haljini iz Zare Antonija Mišura Sandrić u narančastoj haljini iz Zare +2 Narančasta haljina iz Zare

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju