Povijest modne kuće Gucci počela je davne 1897. godine kada je čovjek imena Guccio Gucci napustio rodnu Firencu i otišao u London raditi kao portir.

Galerija Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić u limeta-zelenoj mini haljin Izdanja Antonije Mišure Sandrić s torbicom modne kuće Gucci +3 Izdanja Antonije Mišure Sandrić s torbicom modne kuće Gucci

Rukovanje prtljagom tamošnje rakošne klijentele dalo mu je znanje potrebno da se vrati u taliju i proizvede vlastitu liniju kožnih torbi za putovanja.

Bila je 1921. godina kada je Gucci otvorio vrata svoga prvog butika, u kojem je prodavao uvezene kovčege zajedno s robom koju su ručno izradili lokalni obrtnici. Vrlo brzo Gucci je postao prava senzacija, a povijest modne kuće ispunjena je bezvremenskim torbama koje odlikuje fantastičan dizajn.

Torbice modne kuće Gucci imaju vojsku obožavateljica diljem svijeta, a među njima je i Antonija Mišura Sandrić.

Posljednje modno izdanje objavljeno na Instagramu bivša košarkašica upotpunila je modelom Ophidia.

Linija torbi Ophidia javnosti je predstavljena u sklopu kolekcije Cruise 2018. godine. Nastala je kao posljedica fascinacije grčkom mitologijom.

Gucci Ophidia Small GG Supreme torbica Gucci Ophidia Small GG Supreme torbica (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Model koji nosi Antonija ima metalnu ručku za nošenje na ramenu i napravljen je od materijala prekrivenog logom modne kuće. Torbicu krasi jednostavan, bezvremenski i lako prepoznatljivi dizajn.

Antonija Mišura Sandrić u limeta-zelenoj mini haljin Antonija Mišura Sandrić u limeta-zelenoj mini haljin (Foto: Antonija Misura Sandric/Instagram)

Osim kultne torbice, Antonijinu kombinaciju činila je limeta zelena mini haljina na preklop s dugim rukavima. Kada je u pitanju obuća, nosila je zelene natikače s visokom potpeticom i dva tanka remena.

Izdanje je upotpunila zlatnim nakitom. U galeriji na početku teksta pogledajte ovo, ali i druga izdanja koja je Antonija upotpunila spomenutom torbicom.

Antonija Mišura Sandrić u kupaćem kostimu koji laska svakoj figuri Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić +6 Ljetna izdanja Antonije Mišure Sandrić

10 dizajnerskih torbi koje koštaju od 135 do 299 eura Furla je jedan od brendova koje smo izdvojili Polene Numero Un, 290 eura Longchamp Le Pliage Medium, 135,24 eura +7 Marc Jacobs The Small Tote Bag, 195 eura

Bezvremenske torbe bile su i jedna od tema videoserijala Dreskod, a savjete stilista Marka Grubnića možete pogledati u nastavku:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju