Ušli smo u rujan, mjesec u kojem se definitivno opraštamo s ljetom i u kojem nam niže temperature omogućuju da u svoje odjevne kombinacije ubacujemo sve više jesenskih komada.

Galerija Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić u haljini i kaubojkama Antonija Mišura Sandrić u haljini i kaubojkama +1 Kaubojke brenda Pull&Bear

Možda i najomiljeniji dio jesenske garderobe su gležnjače i čizme, a mjesto među modelima koji imaju vojsku obožavateljica imaju kaubojke.

Bez imalo sumnje, kaubojke će i u sezoni pred nama biti nezaobilazan dio street style kombinacija. Bez obzira na to radi li se o gležnjačama ili vsokim čizmama, kaubojke su svestrani model koji se lako kombinira te svaku kombinaciju podiže na višu razinu.

Posebeno to čine ako su ukrašene detaljima koji ih čine dodatno upečatljivima. Dokaz za to je i kombinacija Antonije Mišure Sandrić koju je podijelila sa svojim pratiteljma na Instagramu.

Kaubojke brenda Pull&Bear Kaubojke brenda Pull&Bear (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zvijezda kombinacije su vrlo efektne crno-bijele kaubojke koje bivša košarkašica ima u ormaru već neko vrijeme. Radi se o čizmama iz trgovine Pull&Bear koje imaju pet centimetara visoku blok potpeticu i zvijezdu na prednjem dijelu koja ne prolazi neprimijećeno.


Antonija je uz kaubojke nosila dvnu crnu haljinu s izvezenim bijelim detaljima brenda Miss June. Boemska mini haljina imena "Calie" ima voluminozne rukave te pojas za isticanje struka,

Crna haljina s izvezenim bijelim detaljima Crna haljina s izvezenim bijelim detaljima (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U ruci je bivša košarkašica nosila šešir, a kombinaciju je upotpunila naočalama modne kuće Saint Laurent. Model Lisa ovo je ljeto jako popularan među zaljubljenicama u modu.

Inače, spoj haljine i kaubojki mnogi će uvrstiti među omiljene jesenske kombinacije, a bez imalo sumnje ova kombinacija uskoro će preplaviti gradske ulice.

Antonija Mišura Sandrić: Haljina iz Zare od 13 eura dovoljna za top ljetno izdanje Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić u narančastoj haljini iz Zare Antonija Mišura Sandrić u narančastoj haljini iz Zare +2 Narančasta haljina iz Zare

15 modela haljina koje ćemo vrlo brzo nositi od jutra do mraka Haljine dugh rukava uskoro će zavladati street style kombinacijama C&A, 39,99 eura Zara, 39,95 eura +12 Reserved, 35,99 eura


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju