Antonija Mišura Sandrić uvijek plijeni poglede svojim modnim kombinacijama te ih rado dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

Galerija Antonija Mišura Sandrić Sinsay, jednodijelni kupaći kostim, 84,90 kn Sinsay, jednodijelni kupaći kostim, 84,90 kn +0 Sinsay natikače, 55,90 kn

Bivša hrvatska košarkašica na Instagramu je nedavno podijelila i fotografije s plaže na kojima pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu.

Točnije, odabrala je kupaći kostim iz Sinsaya u nježnoj ružičastoj nijansi koji je napravljen od kombinacije poliesterskog i elastanskog vlakna, a koji je dostupan u veličini od XS-a do XL-a.

Visoki izrezani kupaći kostimi vizualno produžuju noge i cijelu figuru, pa ne čudi što ih brojne dame vole nositi na plaži.

Povrh svega, modeli u nude nijansama s ružičastim podtonom izvrsno će izgledati na preplanuloj koži, ali i na svjetlijoj puti.

Antonija Mišura Sandrić
uz kupaći kostim je nosila bijeli ogrtač za plažu i udobne natikače otvorenih prstiju u narančastoj boji.

Izdanje je zaokružila sa cvjetnom maramom za kosu i sunčanim naočalama, velikom pletenom torbom, ali i nizom zanimljivih narukvica i drugog decentnog nakita.

 

Sinsay, jednodijelni kupaći kostim, 84,90 kn Sinsay, jednodijelni kupaći kostim, 84,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju