Antonija Mišura Sandrić nekoliko je puta odnijela titulu najljepše sportašice. Na Mediteranskim igrama u Pescari 2009. proglašena je najljepšom športašicom igara, a američki portal Bleacher Report izabrao ju je za najljepšu športašicu Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

Galerija Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 9 Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 8 Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 6 +5 Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina

Antonija Mišura bila je članica hrvatske reprezentacije na Olimpijskim igrama u Londonu održanih u ljeto 2012. godine. Ondje je ponijela titulu najljepše sportašice, a nakon povratka kući u Šibenik prelijepa Antonija još jednom je pokazala zbog čega je najljepša.

Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 7 Antonija Mišura bila je najljepša srednjovjekovna princeza (Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell)

Misica među sportašicama u rujnu 2012. pojavila se u ulozi princeze na tradicionalnom Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku, a njezina pojava ostavljala je bez daha. Nosila je dugačku haljinu u kombinaciji plave i zelene boje te preko nje crveni plašt. Antonijine prekrasne crte lice dodatno su naglasile zlatna traka na predjelu čela te velike okrugle naušnice.

Bojana Gregorić Vejzović: Kratka haljina za nezaboravno izdanje na vjenčanju prije 14 godina Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 4 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 3 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 2 +7 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 5

Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 6 Anica Kovač i Severina: Čije vam se izdanje od prije 13 godina više sviđa?

Sportašica je u kostimu srednjovjekovne princeze mnoge očarala, a vjerujemo da bi se mnogi prinčevi iz toga doba borili za njezinu ruku. No, u stvarnom životu uspio ju je osvojiti samo jedan, šibenski košarkaš Marko Sandrić za kojeg se udala 2015. godine.

Antonija Mišura Sandrić uvijek je uspjela zadiviti svojom ljepotom, a tako je bilo i toga dana prije deset godina kada je šibenskim ulicama prošetala poput prave princeze.

Antonija Mišura u ulozi princeze na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku prije deset godina - 3 Antonija Mišura glumila je princezu na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku (Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju