Antonija Mišura Sandrić na svojem Instagramu rado dijeli odjevne kombinacije i inspiracije za modne igre sa svojim pratiteljicama. Nedavno je podijelila i jedno iznimno nosivo izdanje kojim su dominirale upečatljive traperice.

Riječ je o vrećastim trapericama s takozvanim nabranim paperbag strukom. Iako su vrlo udobne, neke ih dame izbjegavaju jer mogu proširiti figuru.

Modni stručnjaci slažu se da taj model najbolje pristaje damama s tijelom u obliku kruške ili banane, a da bi se trebale nositi s crop topom ili pripijenim gornjim dijelom.

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Kaput od 149 kuna idealan za šetnju po "zubatom" suncu

Hrvatska košarkašica uz njih je nosila crni uži top koji je igrao sjajan kontrast hlačama te istaknuo njezinu fit figuru. S obzirom na to da je odabrala model hlača s tričetvrt nogavicama, uz njih su se izvrsno sparile gležnjače s blok-potpeticom.

Taj model hit je već nekoliko sezona jer vizualno produžuje figuru, omogućava lakše hodanje nego cipele s tanjom potpeticom te se lako kombinira s trapericama, suknjama i haljinama.

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Torba koju bi mnoge mame željele vidjeti u svom ormaru

Antonija Mišura Sandrić izdanje je zaokružila kožnatom jaknom, torbicom preko ramena i sunčanim naočalama kojima je sakrila oči od zubatog sunca.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli nekoliko modela traperica po uzoru na hrvatsku košarkašicu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju