Antonija Mišura Sandrić rado dijeli inspiracije za modne igre na svojim društvenim mrežama. Na svojem Instagramu nedavno je podijelila i vrlo upečatljivo izdanje.

Antonija Mišura Sandrić pozirala je u elegantnom bijelom kompletu s potpisom hrvatskog brenda Design by Roza koji i inače često nosi, a iza kojeg stoji šibenska dizajnerica Rozalija Banovac.

Bivša hrvatska košarkašica na fotografijama pozira u vrlo upečatljivoj dvodijelnoj haljini ukrašenoj resama koja na suptilan način naglašava ženstvenu figuru.

Profinjeni model s V izrezom, tri-četvrt rukavima i dugom suknjom moguće je nositi u različitim svečanim prilikama, a neke dame izabrat će je i za vjenčanje.

Ovaj model haljine sjajno će se sljubiti s bijelim salonkama, kožnatim čizmicama s povišenom potpeticom, ali i elegantnim sandalama.

Vjenčanica koja se pamti: O raskošnoj haljini Izabel Kovačić danima se raspravljalo Ludovica Valli u haljini Antonija Rive na Filmskom festivalu u Veneciji Gemma Giussani u haljini Antonija Rive Federica Panicucci u haljini Antonija Rive na filmskom festivalu u Veneciji +15 Federica Panicucci u haljini Antonija Rive na filmskom festivalu u Veneciji

Antonija Mišura Sandrić: Kaput koji podiže svaku, pa i najdosadniju kombinaciju Antonija Mišura Sandrić H&M, 159 eura (1201,39 kn) Joe Browns (Next), 125 eura (944,49 kn) +5 Only (Answear), 329,90 kn

Antonija Mišura Sandrić haljinu je sparila s nekoliko pomno odabranih detalja, uključujući i bijelom ogrlicom. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju