Antonija Sandrić proslavila je 7. godišnjicu braka. Prelijepa Šibenčanka nakon 10 godina veze udala se za Marka Sandrića 10. kolovoza 2015. u svom rodnom gradu.

Blistala je od sreće u bijeloj čipkastoj vjenčanici napravljenoj prema njezinoj ideji. Model popularnog „sirena“ kroja koji najbolje pristaje upravo visokim i vitkim damama poput Antonije imao je vizualno otvorena leđa prekrivena prozirnim tilom i ukrašena visećim perlama.

Antonija Sandrić udala se 2015. godine u bajkovitoj vjenčanici Antonija Sandrić udala se 2015. godine u bajkovitoj vjenčanici (Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell)

Bijelu haljinu otvorenih leđa Antonija je odabrala i za proslavu godišnjice. Naravno, ovaj put u pitanju je bila znatno ležernija varijanta haljine, ali i znatno senzualnija jer ovaj model uistinu razotkriva leđa.

Bivša košarkašica odabrala je haljinu mini kroja s ovratnikom koja na stražnjoj strani ima samo jednu tanku traku zaduženu za osiguravanje materijala.

Kada u svoje kombinacije želimo unijeti malo seksipila, naglasit ćemo pojedine dijelove tijela.

Ovisno o preferencijama, to je najčešće dekolte ili prorez koji ističe noge. Međutim, mnoge dame upravo leđa smatraju najsenzualnijim dijelom ženskog tijela te zato vole haljine koje ih naglašavaju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju