Antonija Sandrić, bivša profesionalna košarkašica, korak po korak postaje jedna od najpopularnijih hrvatskih modnih influenserica. Na svom službenom profilu na Instagramu ima više od 25 tisuća pratitelja.

Osim klasičnog lifestyle sadržaja i fotografija svoje preslatke dječice, kćerkice Tare i sinčića Noela, prelijepa Šibenčanka redovito objavljuje i svoje odjevne kombinacije koje sa zanimanjem prate i čitateljice našeg portala.

Antonija je savršen model i za majicu našeg portala koju ste prošli tjedan mogli osvojiti u darivanju. Klasičan bijeli T-shirt, najpopularniji ljetni model majice, nosi kratku i jasnu poruku.

Antonija Sandrić u majici našeg portala s jasnom porukom Antonija Sandrić u majici našeg portala s jasnom porukom (Foto: Antonija Sandrić)

Zadovoljna - samopouzdana i autentična žena koja svjesno odlučuje svakodnevno odvojiti vrijeme za sebe i stvari u kojima uživa, piše na majici koju je 34-godišnja ljepotica kombinirala s podrezanim kratkim hlačama od trapera i efektnim čizmama kaubojskog stila.

Ležernom šiltericom bež nijanse i mini torbicom modne kuće Chanel u crnoj boji nadopunila je svoje sjajno izdanje dodatno začinjeno raznim komadima nakita.

Antonija Sandrić u majici našeg portala s jasnom porukom Antonija Sandrić u majici našeg portala s jasnom porukom (Foto: Antonija Sandrić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju