Splitska dizajnerica Anamarija Asanović snimila je kampanju za novogodišnju kolekciju A_A Design u kojoj i sama glumi modela. Veliko osvježenje u kampanju donio je i Anamarijin brat Antonio Asanović koji se odlično snašao u ulozi modela

Anamarija Asanović u kolekciji svečanih haljina idealnih za doček Nove godine predstavila je elegantne ženstvene modele, midi haljine, crno, srebreno, bijelo i bež koje je uklopila s otmjenin dizajnom hotela  Brown Beach House začinjenim tek zrncem suptilne kreatorske "otkačenosti" dizajnera Saar Zafrira.

Šljokice i čipka te lijepi teško padajući materijali koji naglašavanju liniju ženskog tijela spojila je s toplim, bež i zemljanim bojama samog interijera. Spoj modernog i sofisticiranog bit će pun pogodak za odabir novogodišnje haljine.


Osim same dizajnerice Anamarije Asanović, u ulozi modela našla se Domina Serdar, prva pratilja Miss turizma, Anamarijine prijateljice, a veliko osvježenje u samu kampanju donio je i Anamarijin brat, 26-godišnji Antonio Asanović koji se odlično snašao u ulozi modela. Sin našeg legendarnog nogometaša Aljoše Asanovića u kampanji je bio na usluzi lijepim damama koje je posluživao šampanjcem.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju