Kako nam se kraj godine vrlo brzo približava, svi jedva čekamo onaj famozni datum 1.1. kako bismo magično restartali ovu tešku godinu kojoj, čini nam se, nikako nema kraja.

  Galerija Anzotica proizvodi - 20 Anzotica proizvodi - 22 Anzotica proizvodi - 25 +2 Anzotica proizvodi - 30

Iako nam taj datum predstavlja ništa drugo doli psihološku granicu, istina je da već sada možemo početi iznova. Realno, koga briga za datum!

Zapravo, jedini datum za koji nas je briga jest početak blagdanske sezone jer on donosi darivanje i druženje s bližnjima, proslavu Božića i doček Nove godine. Nema ništa draže od onog osjećaja kada pronađete idealan poklon za dragu osobu koji će izmamiti širok osmijeh na licu primatelja. No kada govorimo o sezoni darivanja, nerijetko zaboravljamo na sebe jer uvijek mislimo na druge. Ipak, nakon napornog i teškog razdoblja vrijeme je da sebe stavimo kao prioritet te napravimo listu poklona koje ćemo sami sebi darovati.

Knjiga: Michelle Obama - Moja priča

Jedna, ako ne i najpopularnija, američka prva dama jedna je od onih ličnosti koju ne možete ne voljeti. Mnoge njezine prethodnice tu su ulogu obnašale samo figurativno, dok je Michelle Obama pokazala kako žene mogu puno više te je mnogim djevojčicama veliki uzor!

Tijekom trajanja mandata svoga supruga učinila je sve kako bi mnogim djevojčicama dala priliku da se školuju, ostvare snove te ih naučila da se poštuju i vole. Pomogla je Bijelu kuću učiniti pristupačnijom, otvorenijom institucijom te učinila prave pomake u mnogim životima američkih obitelji kojima je promijenila stavove o aktivnijem življenju i zdravlju.

Njezin put možete pročitati u ovoj predivnoj knjizi koja će vas ostaviti bez daha i potaknuti da radite na sebi.

Godišnji planer

Nova godina znači i novi početak. Znači okrenuti novu stranicu u svom životu i krenuti iznova. Ako ste i vi jedna od onih dama koje vole sve imati isplanirano, onda je kupovina planera za vas idealan poklon.

U 2021. postanite organiziraniji, aktivno punite svaku stranicu svim planovima, željama i snovima te zaboravite na sve one aplikacije u mobitelu u koje nećete moći unijeti svoju maštu i personalizaciju. Na tržištu ima planera raznih dimenzija, a vi birajte onaj koji je lagan i savršen za nošenje u torbici te ga uvijek možete imati sa sobom.

Moja Oaza – poklon-setovi za njegu kože

Anzotica proizvodi - 32 Anzotica proizvodi - 32 Foto: PR

Ponekad je dovoljno da u svoju dnevnu beauty rutinu uvedete nekoliko noviteta kako biste primijetili veliku razliku u kvaliteti svoje kože. Osim toga, oni će vam priuštiti i nekoliko minuta čiste uživancije i opuštanja te poboljšati izgled vaše kože. Naš su izbor poklon-paketi brenda Moja Oaza, u kojima možete pronaći veliki izbor kombinacija proizvoda za njegu kože, od setova za problematičnu kožu, pa sve do onih proizvoda koji će vas spasiti od niskih temperatura, posebice ako imate suhu kožu sklonu zatezanju.
Neki od setova dolaze i prigodno zapakirani pa ih možete staviti sami sebi pod bor. Možete ih nabaviti po povoljnijim cijenama, a sve ih provjerite ovdje.

Luxea – setovi za blistavu kožu lica

Iako se svakodnevno brinemo o koži, čistimo ju, uklanjamo šminku i slično, uvijek postoje oni ostaci prljavštine koje jednostavno ne možemo ukloniti svakodnevnom beauty rutinom. Proizvod koji nas je oduševio jest Luxea Zlatna maska za lice s nježnom enzimskom eksfolijacijom i kavijarom za blistavu, glatku i nahranjenu kožu lica, ali i ostali članovi zlatne družine koje možete pronaći u setovima Max +, Trio + i Start + brenda Luxea.
Ugrabite i dodatni popust na cijene u prosincu, a ako je iznos narudžbe viši od 300 kuna, možete očekivati i poklon kremu za ruke. Proizvode, osim na webu, možete potražiti i u ljekarnama gdje će tijekom prosinca biti promo cijene.

Miris za dom

Miris za dom Miris za dom Foto: PR

Ako nas nešto asocira na blagdane, to su onda mirisi. Postoji mnogo načina na koje možete unijeti miris Božića u svoj dom, no vaša će osjetila svakako probuditi mirisni difuzori.

Bilo da se radi o mirisu pečenih kolača ili svježeg bora ili pak jabuka s cimetom, u samo nekoliko sekundi možete svoj intimni prostor pretvoriti u pravu mirisnu oazu. Osim što će biti predivna dekoracija, oni će stvoriti idiličnu atmosferu iz filma o kojoj ste maštali. Na tržištu postoji široka paleta mirisa koje možete isprobati, no naš je njuh potpuno poludio za mirisom gingerbread kolačića, ali i za mirisom slane karamele.

 

 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Anzotica po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju