Unatoč žestokoj konkurenciji ove godine, Saša Lozar apsolutni je pobjednik druge sezone showa Tvoje lice zvuči poznato, što je i dokazao posljednjim nastupom koji je zabavio i oduševio žiri i publiku

 Unatoč žestokoj konkurenciji ove godine, Saša Lozar apsolutni je pobjednik druge sezone showa Tvoje lice zvuči poznato.

Simpatije gledatelja pridobio je svojim izvanrednim nastupima kao Maja Blagdan, Elton John, Jelena Rozga, Taylor Swift, Alice Cooper, Eurythmics, Vanilla Ice, Leann Rimes, Louis Prima, Rod Stewart, Aretha Franklin, a nastupom u finalu kao Beyonce s pjesmom 'Sweet Dreams' priskrbio si je četvrtu pobjedu u showu i okrunio se laskavom titulom najboljeg imitatora ove sezone.

Za Sašinu pobjedu zaslužni su, kako sam kaže, upravo ostali natjecatelji te dodaje:  'Znam da je smiješno imati neke velike zahvale obučen u ovo, ali ponovit ću još jednom, oni su me inspirairali da budem svaki put sve bolji i bolji! Hvala sektoru šminke, garderobe, frizure, kostima, plesači – majstori!' zahvalio se Saša.

Drugoplasirani Luka Bulić utjelovio je Erosa Ramazzottija ili kako ga je Đuro nazvao „Erosom s onoga svijeta“. Za sve talente koje je pružila, za sve divne boje glasa i za raspone zahvalila se Sandra Renati Sabljak koju smo ovoga puta gledali kao članicu grupe The Pointer Sisters.

Da nije pristala na sudjelovanje u ovom showu, Maja Šuput bi se, kaže, doživotno kajala, zaključila je Maja koju smo gledali transformiranu u Miley Cyrus.

U revijalnom tonu gledatelje pred malim ekranima zabavili su Dušan Bućan i Ivan Šarić koji su nastupili u duetu kao Dražen Zečić i Anđela s pjesmom 'Ima li nade za nas'.

Ivana Marić i Maja Posavec bile su jednako fantastične, a tranfsormirale su se u pjevačice popularne švedske grupe Abba izvevši pjesmu 'Dancing Queen'.

Osim točaka natjecatelja, transformacijama nisu odoljeli ni žiri i voditelji. Najprije smo vidjeli nastup Marija Petrekovića i Igora Barberića kao Enriquea Iglesiasa i Sean Paula s hitom 'Bailano', a kasnije su gledatelje do suza nasmijali Rene, Igor, Sandra, Đuro i Tomo, odnosno Backstreet Boysi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju