Arena Centar je početkom godine započeo s proširenjem i renovacijom koju su mnoge su trgovine iskoristile kako bi osvježile vlastite koncepte.

 

Galerija PR PR PR +6 PR Arena Centar je već gotovo osam godina top fashion i beauty destinacija, prva i posljednja stanica za sve one kojima je nešto potrebno, ali i sve one koji se samo žele zabaviti. I do sada najveći i najbolji, a sada još veći i još bolji, Arena Centar je bio i ostao broj jedan centar u srcima stanovnika hrvatske metropole, a i šire.

Replay Store se preuredio i proširio te time postao treći u svijetu uređen u novom konceptu. Ekskluzivan interijer ispunjen je neobičnim elementima i materijalima koji čine savršeno skladan ambijent koji garantira jedinstven shopping ugođaj. Buzz je preuređenjem postao najveći u Hrvatskoj te je u svoju ponudu uveo ekskluzivne modele obuće i odjeće koja će sigurno privući najveće sneaker fanove koji žele istaknuti svoj jedinstveni street style.

PR PR

Sport Vision
je proširen i preuređen u premium konceptu. Ljubitelji sportskog načina života će između 35.000 artikala zasigurno pronaći sve potrebno za uživanje na sportskim terenima, ali i u gradskim šetnjama. Također, proširena je ponuda dječjeg asortimana što će posebno razveseliti sve roditelje. Stradivarius je uređen prema najnovijem konceptu - ECO. Prirodno drvo u kombinaciji s betonom, vegetacija i jaka rasvjeta daju osjećaj svježine i dinamike te pružaju poseban ugođaj. Proširen Intersport, sada na prvom katu, preuređenjem je postao uzbudljiv i otvoren prostor koji kupcima nudi potpuno novi način upoznavanja s proizvodima. Također, osim što su relocirani, Bia Brazil, DermaCare, ShoeBox, Optika Anda te brojni dječji dućani, osvježili su svoje interijere i ponudu.

Moda, sport, ljepota i zdravlje, u Arena Centru na jednom mjestu, može se pronaći sve što je potrebno za bezbrižno ljetovanje.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju