Na našem Facebooku pitali smo vas s kojim biste hrvatskim glumcem vrlo rado popili kavu. Brojne čitateljice navele su imena svojih idola s kojima bi druženje uz kavu bilo ostvarenje želje, a jedna čitateljica odlučila se za jednu hrvatsku glumicu. Vjerojatno se nije ni nadala da će od te iste glumice dobiti i odgovor.

Među glumcima koje su naše čitateljice birale kao poželjno društvo za kavu našli su se Janko Popović Volarić, Filip Juričić, Goran Višnjić, Rade Šerbedžija, Borko Perić, Asim Ugljen, Slavko Sobin i drugi. Svaki od njih poseban je na svoj način, karizmatičan, šarmantan, svaki ima ono nešto pa vjerujemo da bi kavica u njihovom društvu bila zanimljivo i lijepo iskustvo.

Puna karizme i šarma svakako je i hrvatska glumica i književnica Arijana Čulina koju je čitateljica Ksenija odabrala kao poznatu osobu s kojom bi voljela otići na kavu.

Pa ako mogu birati, rado bih popila kavicu s Arijanom Čulinom, također jedna velika glumica i književnica. Imale bismo o čemu razgovarati i ne bi nam bilo dosadno. Ali snovi su snovi, stvarnost je nešto sasvim drugo. Nemamo vremena za te stvari, napisala je Ksenija koja je u svojem komentaru tagirala Arijanu Čulinu.

Splitska glumica vidjela je Ksenijin komentar i na njega je odgovorila.

Draga gospodična ili gospođice, prvo Vam želim zahvaliti, a potom reći da je to vrlo ostvarivo. Ako Vas put ikada nanese u Split, slobodno mi se javite i idemo na kavicu, napisala je Arijana i tom toplom i simpatičnom gestom svojoj obožavateljici sigurno uljepšala dan.

Slika nije dostupna Tko je najzgodniji? 10 hrvatskih glumaca koji osvajaju talentom i izgledom

Slika nije dostupna Svjetski, a naš! Ovo je najzgodniji hrvatski pjevač po vašem odabiru

Arijana Čulina nije jedina koja je prihvatila poziv na kavu. Oglasio se i glumac Duško Valentić koji je našoj čitateljici Miriam zahvalio na pozivu i napisao da dogovor vrijedi. Tko zna, možda se našim čitateljicama želje i ostvare, a nama je drago da smo tome barem malo pridonijeli.

Arijana Čulina Lijepa gesta glumice Arijane Čuline (Foto: Zadovoljna.hr)

Duško Valentić I Duško Valentić je spremno odgovorio na poziv za kavu (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju