Zaista je lijepo raditi ono što vas ispunjava i u čemu uživate, kaže Martina i Maja. One su dvije kreativke iz Pule koje stoje iza brenda Artera studio i rade upravo ono što vole.

Galerija Dekoracije za dom Artera studija Dekoracije za dom Artera studija Dekoracije za dom Artera studija +2 Dekoracije za dom Artera studija

Artera je plod njihove ljubavi prema arhitekturi, dizajnu i svemu lijepome koji prenosi njihovo viđenje lijepog i bavi se izradom dekoracija za dom.

Izrađujemo razne dimenzije i oblike podložaka, vaza, svijećnjaka, a od nedavno u ponudi imamo i stolnu lampu.

Sve što radimo je unikatno, ne postoje dva ista primjerka te se izrađuje po želji kupca.

Svi naši proizvodi su eco friendly i radimo po principu zero wastea, pričaju djevojke i dodaju kako pri izradi koriste različite materijale, a kupac sam bira boju i tehniku izrade koja obično traje pet do sedam dana.

Dekoracije za dom Artera studija Dekoracije za dom Artera studija (Foto: Artera studio)

Ideja za pokretanje brenda nastala je sasvim spontano, a Artera je svjetlo dana ugledala 2021. godine.

U doba pandemija koja nas je zatekla, krenulo je istraživanje što nam sve treba i kako doći do toga.

Na početku je izazov bio nabavka materijala zbog nestašice, kao i distribucija materijala na području Europe koja je poprilično skromna.

Kasnije, kad smo napravili prvi proizvod najveći izazov nam je predstavljala sama prezentacija brenda, jer smo po prirodi perfekcionisti i jako samokritične, prisjetile su se djevojke.

Na pitanje jesu li zadovoljne razvojem svog brenda, odgovaraju kako, s obzirom na to da uz Arteru imaju još jedan, svakodnevni posao, ponekad misle da nije tamo gdje bi trebala biti.

Ali kad se osvrnemo na protekle mjesece vidimo da smo puno toga postigle u kratkom vremenu. Svakako ima prostora za napredak i usavršavanje, zaključuju djevojke koje trenutno rade na pripremi novih proizvoda i nove kolekcije.

Svakako nam je plan u budućnosti krenuti sa ozbiljnijom proizvodnjom malih komada namještaja, dodaju.

Dekoracije za dom Artera studija Dekoracije za dom Artera studija (Foto: Artera studio)

Svima onima koji se planiraju odvažiti na sličan korak djevojke su poručile da se ideje mogu ostvariti.

Jasno da uspjeh ne dolazi preko noći, ali ako nešto želite uz malo truda i strpljenja, sve je moguće. Svakako obavezno moramo naglasiti da onda kad je najgore i najteže se ne treba predavati i tek onda treba zapeti, poručile su.

Narudžbe njihovih proizvoda zasad su moguće isključivo putem društvenih mreža i e-maila. U izradi su Instagram shop i webshop, a kako izgledaju dekoracije za dom koje izrađuju možete pogledati u našoj galeriji i na njihovom Instagram profilu.

Dekoracije za dom Artera studija Dekoracije za dom Artera studija (Foto: Artera studio)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju