Brojne poznate osobe okupile su se na otvorenju nove trgovine luksuznog brenda Swarovski u New Yorku. Slavne su žene za tu priliku odabrale izazovne odjevne komade kako bi kristali došli do izražaja, a među njima se posebno istaknula Ashley Graham.

Galerija Ashley Graham u prozirnoj Swarovski haljini Ashley Graham u prozirnoj Swarovski haljini Ashley Graham u prozirnoj Swarovski haljini +6 Gwyneth Paltrow

Ashley je svoju putenu figuru naglasila kombinacijom koja nam pokazuje da svaka žena, bez obzira na godine i konfekcijski broj, treba nositi odjeću koju želi.

Podloga njezine odjevne kombinacije jest donje rublje brenda Skims koje se sastoji od jednostavnog, a istovremeno zavodljivog grudnjaka te gaćica visokog struka u srebrnkastim tonovima. Inače, Skims je američki brend čiji su suosnivači Kim Kardashian, Emma Grede i Jens Grede, a glavni cilj brenda jest promoviranje ljubavi prema sebi i svome tijelu.

Ashley Graham u prozirnoj Swarovski haljini Ashley Graham u prozirnoj Swarovski haljini (Foto: Profimedia)

Preko donjeg rublja Ashley je odjenula prozirnu haljinu dugih rukava, u potpunosti prekrivenu  sitnim kristalima, koju je Swarovski izradio u suradnji s brendom Skims.

Detalji uvijek čine razliku, a wow efekt postigla je dobro iskombiniranim nakitom, od kojega se posebno istaknuo jedan od najvećih mikrotrendova ove sezone – nakit preko odjeće. Upravo taj detalj jednostavnim kombinacijama daje dozu zaigranosti i profinjenosti.

Ashley Graham u prozirnoj Swarovski haljini Swarovski & Skims, 1000 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kombinaciju je zaokružila srebrnim štiklama s tankim remenjem i visokom petom, a prirodnu ljepotu naglasila je laganim make-upom. Kosu je svezala u visoki rep i tako naglasila crte lica.

Supermodel, supruga, majka, poduzetnica, dizajnerica, producentica, autorica... Ashley je puno više od plus size modela.

Ashley Graham u prozirnoj Swarovski haljini Ashley Graham u prozirnoj Swarovski haljini (Foto: Profimedia)

Godinama promovira body positivity, odnosno bori se za prihvaćanje svih tijela neovisno o njihovoj veličini, težini, obliku, boji kože, a to nam je pokazala i ovoga puta.

U galeriji na početku teksta pogledajte kombinacije ostalih poznatih žena s otvorenja nove trgovine Swarovski u New Yorku.

Ashley Graham u prozirnoj Swarovski haljini Kim Kardashian (Foto: Profimedia)

Hrabra kombinacija kojom je Ashley Graham ponovno poručila da trebamo nositi što god želimo Ashley Graham u prozirnoj crnoj haljini Ashley Graham u prozirnoj crnoj haljini Ashley Graham u prozirnoj crnoj haljini +5 Ashley Graham u prozirnoj crnoj haljini

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju