Ashley Graham bila je jedna od glavnih zvijezda ICONS tuluma koji tradicionalno priređuje modni magazin Harper's Baazar u sklopu njujorškog Tjedna mode. Privukla je sve poglede na crvenom tepihu u hotelu Plaza u New Yorku.

Galerija Ashley Graham uvijek privlači pažnju svojim smjelim kombinacijama Ashley Graham - 4 Ashley Graham - 1 +1 Ashley Graham - 5

Plus-size manekenka zablistala je u crnom bodiju bez rukava i prozirnoj suknji s visokim prorezom koju je za nju specijalno izradio londonski brend 16 Airlington. Smjela kombinacija osmišljena je kako bi u prvi plan istaknula njezino trudničko tijelo

Ashley Graham Ashley Graham: Bikini gaćice koje produžuju noge

Slavna ljepotica čeka svoje prvo dijete sa suprugom Justinom Ervinom, a svojim odjevnim kombinacijama u posljednje vrijeme pokazuje kako se u blaženom stanju ne namjerava riješiti svojeg sekepilnog imidža.

Ashley Graham - 1 Ashley Graham plijenila je pažnju na ICONS partiju u New Yorku (Foto: Getty Images)

Netipično trudničko izdanje zaokružila je sandalama s visokim potpeticama, dok je cvjetnom krunom ukrasila kosu skupljenu u punđu.

I dok obožavatelji pišu pozitivne komentare budućoj mami na društvenim mrežama, neki su zaključili da ovakvo izdanje nije primjereno za trudnicu.

Što vi mislite?

Je li se Ashley Graham odjenula primjereno s obzirom na blaženo stanje?

glasova:

Pogledajte i 10 slavnih dama koje se ne odriču bikinija u trudnoći:

10 slavnih dama koje se ne odriču bikinija ni u trudnoći Diletta Leotta Emily Blunt Renee Bargh +7 Chrissy Teigen

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju