Ashley Graham je najbolji dokaz da haljina krojena po mjeri stanjuje figuru, a ženu čini samopouzdanijom i atraktivnijom. Pokazala je to i na zabavi poslije 88. nagrade Oscar u Los Angelesu gdje je nosila zanimljivu modnu kombinciju


Osebujna večernja haljina s potpisom dizajnera Baoa Tranchija koju je Ashley Graham nosila na partyju Vanity Faira nakon dodjele nagrada Oscar, izazvala je pravu buru interesa u Los Angelesu.

Ekscentrični kreator s prepoznatljivih dizajnerskim potpisom ovaj je model haljine napravio po mjeri Ashley Graham.

Crvena boja haljine napravila je zanimljiv kontrast u odnosu na tamnu put plus size modela, dok je kroj naglasio njene obline. Upoznajte plus size model konfekcijskog broja 42 koja smatra da je pogrešno nazivati je punijom ženom.

Ipak, u prvom planu bio je prednji dio haljine vješto sastavljen od košarica grudnjaka koje su ponudile prijeko potrebnu potporu lijepoj Ashley, ali i kreirale zanimljiv vizualni mamac za poglede.

Ekscentrični kreator s prepoznatljivih dizajnerskim potpisom ovaj je model takozvane bikini-haljine napravio po mjeri s ciljem da joj saliveno pristaje poput druge kože.

U Tranchijevoj haljini zgodna je manekenka još jednom podsjetila na svoj veliki karijerni uspjeh - činjenicu da je upravo ona odabrana da bude prvi plus size model na naslovnici specijalnog broja magazina Sports Illustrated Swimsuit issue.

 

POGLEDAJTE NAJZANIMLJIVIJE I NAJLJEPŠE TRENUTKE S OSKAROVSKOG CRVENOG TEPIHA

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju