Midi modeli godinama su bili najpopularniji odabir kada su u pitanju suknje, no posljednjih nekoliko sezona maksi suknje vratile su se na velika brata.

Galerija Ashley Graham Ashley Graham u suknji od trapera Ashley Graham u suknji od trapera +8 Ashley Graham u suknji od trapera

Od uskih do udobnih i lepršavih modela, maksi suknje dio su fantastičnih modnih kombinacija, a mjesto među popularnim opcijama imaju i maksi suknje od trapera.

Midi i maksi modeli suknji od trapera počeli su se pojavljivati na modnim pistama u jesen 2022. godine i već tada bilo je jasno da će njihova popularnost rapidno rasti, a vrlo brzo postale su čest prizor i na hrvatskim ulicama.

Prema riječima modnih znalaca, najbolja stvar kod trapera je ta što se lako uklapa u svako izdanje pa i maksi suknje od trapera imaju vojsku obožavateljica među kojima je i Ashley Graham.

Manekenku su fotografi ulovili dok je izlazila iz studija CBS-a u New Yorku.

Na sebi je imala dugu suknu od trapera sirena kroja koja je bez imalo sumnje glavna zvijezda kombinacije. Suknja se kopča gumbima s prednje strane. Njezin gornji dio prati liniju tijela dok se od koljena širi u A-kroj.

Ashley Graham u suknji od trapera Ashley Graham u suknji od trapera (Foto: Profimedia)

Suknje poput ove ženama su postale jednako omiljene kao najdraži par traperica jer su svestrana osnova za bilo koju kombinaciju.

Kada je u pitanju Asley, ona je uz suknju nosila prozirni top spuštenih ramena i bež sandale. Izdanje je upotpunila zlatnim naušnicama dok je kosu nosila raspuštenu, oblikovanu u blage valove.

H&M, 44,99 eura H&M, 44,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Njezino izdanje možete detaljnije pogledati u galeriji na početku teksta u kojoj je i nekoliko modela maksi suknji od trapera iz trenutne ponude trgovina.

Ashley Graham u kreaciji koja dokazuje da sve konfekcijske veličine mogu izgledati senzacionalno u kreacijama s naglaskom na struk Ashley Graham na Oscarima 2023. godine - 3 Ashley Graham na Oscarima 2023. godine - 1 Ashley Graham na Oscarima 2023. godine - 4 +1 Ashley Graham na dodjeli Oscara

Ashley Graham puca od samopouzdanja u prozirnoj haljini s detaljem koji postaje sve veći hit Ashley Graham u prozirnoj Swarovski haljini Ashley Graham u prozirnoj Swarovski haljini Ashley Graham u prozirnoj Swarovski haljini +6 Ashley Graham u prozirnoj Swarovski haljini
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju