Siječanj je napokon gotov, a manje od dva mjeseca dijeli nas od prvog dana proljeća. Trendovi za topliji dio godine već su tema zaljubljenica u modu, a jedno od mjesta na kojem mnoge žene traže modnu Inspiraciju jest i Instagram.

Galerija Zara, 27,95 eura Levis (Europa92), 120 eura Mango, 45,99 eura +5 Calzedonia, 7,30 eura

Modne influencerice već nose neke od najvećih trendova koji će obilježiti razdoblje pred nama.
Radi se o odjevnim komadima za koje ne trebate čekati visoke temperature da biste ih nosili.

Osam modnih trendova koji već vladaju Instagramom, a koji će se bez imalo sumnje preliti i na hrvatske ulice pogledajte u nastavku:

1. Topovi spuštenih ramena

U nadolazećem razdoblju topovi spuštenih ramena bit će posvuda. Nosit će se uz midi suknje, hlače širokih nogavica i kratke hlače (koje će biti još jedan veliki trend).

Zara, 27,95 eura Zara, 27,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

2. Sive traperice

Sive traperice bit će hit proljeća, ali i ostatka zime. Svjetlije od crnih, a jednako svestrane kao plave, sive traperice vladat će modnim izdanjima.

Levis (Europa92), 120 eura Levis (Europa92), 120 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

3. Kratke hlače

Guste hulahopke u kombinaciji s kratkim hlačama još su jedan, već sada nosiv, trend. Kožnati modeli, tvid, vuna... svi materijali dolaze u obzir i izgledaju fantastično.

Mango, 45,99 eura Mango, 45,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

4. Bijele hulahopke (i sve bijelo)

Na nedavno održanoj reviji modna kuća Chanel najavila je dominaciju bijele boje. Jedan od vizualno najdominantnijih elemenata svakako su bile bijele hulahopke, koje će biti veliki trend u nadolazećem razdoblju, i to kao dio potpuno bijelih kombinacija.

Calzedonia, 7,30 eura Calzedonia, 7,30 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

5. Midi suknje

Midi suknje uvijek su popularne, ali sada će, ako je to moguće, biti još popularnije. Nosit će se modeli od satena, cargo midi suknje, traper-suknje...

Reserved, 35,99 eura Reserved, 35,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

6. Hlače cigareta-kroja

Uži modeli hlača opet će dobiti svoje mjesto u garderobama zaljubljenica u modu. Cigareta-kroj obilježit će razdoblje pred nama, a popularan je s razlogom. Prema mišljenju modnih stručnjaka, to je jedini model hlača koji vam treba kada želite izgledati elegantno.

H&M, 29,99 eura H&M, 29,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

7. Uske haljine bez naramenica

Uske haljine bez naramenica vrhunac su modernog minimalizma. Dok ne dođemo u dio godine u kojem ih možete nositi same, uparite ih sa sakoom ili ispod njih obucite košulju.

NA-KD, 49,95 eura NA-KD, 49,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

8. Slingback cipele

Slingback cipele bit će it cipele. Ove modele s otvorenom petom nosite uz sve - suknje, traperice, haljine... Ako odaberete udoban model, s petom visokom tek nekoliko centimetara, možete ih nositi uvijek i svugdje.

Deichmann, 29,99 eura Deichmann, 29,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Nosite li ih? Četiri modela traperica koja će biti jako popularna u 2024. godini Jennifer Lopez u vrećastim trapericama Uske trapezaste traperice bit će veliki hit Nosit će se i isprani modeli +1 Podvrnute traperice

10 najvećih proljetnih trendova koji će se nositi i na hrvatskim ulicama Svjetlucavi materijali hit će hit street style kombinacija i ovog proljeća Ledeno-plave kombinacije Toma Forda, Versacea i Wiederhoefta Predimenzionirane proljetne torbe Loewa i Valentina +8 Svjetlucavi materijali na reviji Nine Ricci, Schiaparellija i Ralpa Laurena

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju