Jedna od najpopularnijih modnih šoping stranica Asos otišla je korak dalje i u ponudu stavila zaista neobičan i prilično hrabar modni dodatak

'Imam rep, imam rep, pravi rep za tebe, dođi vidjet kak'je lijep', pjevao je u svom hitu 'Imam rep' Dino Dvornik, a sada će ove stihove moći pjevušiti i žene koje se odluče isfurati potpuno otkačen i odvažan modni dodatak – rep za stražnjicu.

Naime, jedna od najpopularnijih modnih šoping stranica Asos ponudu je obogatila repovima brenda TellTails, a evo što piše u opisu ovog nesvakidašnjeg artikla:

'Zamašite svojim TellTails' nosivim repom. Prema vlastitom raspoloženju izaberite pufaste ili savitljive repove koji će osloboditi životinju u vama. Postanite leopard, lisica, vuk, mačka ili dinosaur.'

Repovi su, naravno, izazvali podijeljena mišljenja pa tako neki smatraju da je ovaj modni dodatak genijalan, dok se drugi pitaju tko bi nosio rep pričvršćen za stražnjicu.

Cijene repova kreću se od 150 do 250 kuna, a nose se tako da se pomoću kopče pričvrste oko stražnjice i donjeg djela trbuha.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju