Zimsko vrijeme zahtijeva posebnu njegu lica i tijela, te najnoviji proizvodi s kokosovim uljem iz Avon Care linije donose savršeno riješenje. Uvijek u trendu, poštujući sezonu i potrebe korisnica, Avon koristi kokosovo ulje kao poseban sastojak za intenzivnu obnovu kože izmorene zimskim temperaturnim promjenama i boravkom u suhom zraku.

Galerija Avon Care linija s kokosovim uljem - 4 Avon Care linija s kokosovim uljem - 6 Avon Care linija s kokosovim uljem - 5 +2 Krema za ruke (100ml), 10,90kn Avon Care linija s kokosovim uljem - 4 Avon Care linija s kokosovim uljem - 4 Foto: Zadovoljna.hr Sedam je prednosti linije s kokosovim uljem:

- pruža cjelodnevnu hidrataciju
- dubinski njeguje kožu
- suhoj koži donosi olakšanje
- vraća osjećaj mekoće i ugode
- pruža nježan, omiljen miris kokosa
- brzo se upija
- ne ostavlja masni trag na koži

Cocos nucifera, poznatiji kao kokos, sadrži više od prosječnog sadržaja vode u plodovima, i za taj kokosov sok svi znamo.

Međutim, kao što je ilustrirano njegovom povijesnom upotrebom, različiti dijelovi ove svestrane orahovine, kao i stablo iz koje dolazi, osim što nude pitku vodu, imaju bezbroj drugih prednosti. Stoljećima, ulje proizvedeno od kokosa bilo je ključni sastojak u kozmetičkim proizvodima koje su pravile i koristili zajednice širom svijeta.

Zbog svoje sposobnosti da hidratizira i održava kožu, pojačava rast i sjaj kose, kokosovo ulje i dalje je jako važan stalan kozmetički sastojak u proizvodima - obično kao hidratantna krema, gel, sapun ili šampon - kako bi se poboljšao izgled i njegovala kosa i koža.

Avon Care linija s kokosovim uljem - 3 Avon Care linija s kokosovim uljem - 3 (Foto: Zadovoljna.hr)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju