Ružičasti mjesec zatvoren je donacijom od 20.000 kuna udruzi SVE za NJU! kojom Avon proslavlja svojih 20 godina postojanja u Hrvatskoj!

Avon je svoju proslavu 20 godina uspješnog rada u Hrvatskoj i kraj ružičastog listopada zaokružio posebno emotivnom donacijom: Udruzi „SVE za NJU!“, s kojom surađuje od njezinog osnutka i čije članice podržava kroz cijelu godinu, donirao je 20.000 kuna.

U Centru za psihološku pomoć oboljelima i njihovim obiteljima Udruge u Zagrebu nalaze se dvije Avonove sobe uvijek spremne primiti osobe izvan Zagreba kojima je potreban smještaj. Gđa Emica Vreš upravo je redovna korisnica sobe te draga članica Udruge, koja na terapije u Zagreb dolazi iz Slavonije.

Udruga mi je poput drugog doma, znam da me tu uvijek čeka topla soba i sva potrebna pomoć i ne mogu vam opisati koliko mi to znači. Svima nama koji se borimo s toliko toga u bolesti te ne moramo još i o smještaju misliti. I kad ne trebam prespavati, a u Zagrebu sam, jednostavno moram doći u Udrugu i pozdraviti sve ove divne žene.

Ove smo godine posebno emotivno vezani za donaciju jer slavimo i 20 godina Avona u Hrvatskoj: što znači da stvarno konstantno podržavamo stvari koje su ovako važne za žene: jer je rak dojke najčešći rak kod žena i moramo redovno osvješćivati potrebu za redovnim pregledima. Ali i podržati udruge poput "SVE za NJU!" koje svakodnevno pružaju pomoć oboljelima. Oni to mogu samo ako im mi, lokalna zajednica, i financijski pomognemo. Želimo da svaka obitelj bude svjesna koliko je važno imati zdravu majku, sestru, prijateljicu, a one pak da znaju da ih u Centru Udruge uvijek čeka pomoć, podrška i Avon soba, kaže nam Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

Rak dojke je najčešći rak kod žena i moramo redovno osvješćivati potrebu za redovnim pregledima. Ali i podržati Udruge poput „SVE za NJU!“ koje svakodnevno pružaju pomoć oboljelima.

Avonova beauty trenerica Maria Santini predstavila je i novi projekt podrške oporavku žena: make-up radionice Avon ŠminkeRAJ! Zajedno s beauty blogericama Kristijanom Merdan, Ana Marijom Popović, Suzanom Varadin Kalajdžija, Mašom Zibar, Sašom Knežević, Martinom Lolić i Ivanom Blažoti koja će nas podržati i svojim Teste Boxom u Udruzi će održavati male i intenzivne beauty-radionice. Ostati pozitivna, družiti se, usput nešto i naučiti i smijati se, to je duh i smisao cijele podrške.

Ne mogu zamisliti ljepši način obilježavanja kraja još jednog roza listopada koji je bio ispunjen mnogim uspješnim događanjima, poput javnozdravstvene akcije Uhvati ritam na Cvjetnom trgu. S našim dugogodišnjim i vjernim partnerom Avonom, danas smo ovdje, u Udruzi koju podržava od početka i uvijek je spreman pomoći. U ime svih koji dolaze u Centar, osobito žena koje koriste sobe za smještaj, zahvaljujem Avonu i čestitam im na prvih 20 uspješnih godina, primivši donaciju, naglasila je Ljiljana Vukota, glavna tajnica i voditeljica Centra SVE za NJU!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju