Već drugu godinu zaredom zaplesali smo na našem događanju ''Zapleši s nama'' i digli Europski trg na noge zabavnim plesnim radionicama uz svima dobro poznate profesionalne plesače iz showa Ples sa zvijezdama. Među njima je bila i radionica salse predvođena Hrvojem Kraševcem, koja je sve dobro prodrmala i razbudila.

Galerija Zapleši s nama Zapleši s nama Zapleši s nama +12 Zapleši s nama

Svi koji su ispred malih ekrana pratili Ples sa zvijezdama dobro poznaju Hrvoja Kraševca iz plesnog studija Fever, koji je u drugoj sezoni tog popularnog showa završio u finalu i gotovo odnio pobjedu. Na to subotnje jutro pokazao nam je kako se to pleše strastvena salsa – vatreni latinoamerički ples koji nam dolazi s Kube, a koji se osim s partnerom može plesati i solo. Upravo je to ples koji ljudi najviše i plešu, a uspio se integrirati i među druge plesove baš zbog svojih živahnih pokreta.
Zapleši s nama Zapleši s nama Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
No nije samo radionica bila ta koja je razbudila sve prisutne. Učinila je to i kava Anamaria, koja je tu radionicu i sponzorirala, a čiji se fenomenalni miris proširio cijelim Europskim trgom. Svi koji su se u tom trenutku našli tamo mogli su tijekom cijelog događanja uživati u rapsodiji okusa kava Anamaria, a usput i naučiti osnove salse i uživati u ritmovima tog latinoameričkog plesa.
Zapleši s nama Zapleši s nama Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Kava Anamaria u svojem asortimanu ima više od pedesetak proizvoda koji će zadovoljiti i najistančanija nepca, a samo neki od njih su kave u zrnu, mljevene kave minas, filter i bez kofeina, cappuccina, ali i instant proizvodi 2u1 i 3u1, koje su posjetitelji i sudionici događanja mogli isprobati na samom događanju.
Zapleši s nama Zapleši s nama Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Pod budnim okom Hrvoja plesali su brojni Zagrepčani, ali i pokoji turist koji se s oduševljenjem priključio ovoj razigranoj radionici i odlučio usavršiti svoje plesačke vještine. Po završetku plesne radionice koja je uzavrela atmosferu Hrvoje je odabrao tri sudionika koja su se svojim plesom najviše istaknula i nagradio ih paketima kave Anamaria, uz koju će oni svoj dan lakše započinjati.
Zapleši s nama Zapleši s nama Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Njihovi paketi kasnije su se dijelili i u nagradnoj tomboli, u kojoj su sudjelovali svi oni koji su se priključili događanju i zaplesali s nama. U njoj je još troje sretnika izvuklo vrijedne Anamarijine pakete pune mirisne kave koja pokreće dan.

Ova živahna plesna radionica salse, koja se već drugu godinu odvija pod palicom vještog Hrvoja, razlog je više da joj se pridružite i iduće godine, kada ćemo donijeti još više plesnih radionica, glazbenih spektakala, izvedbi plesnih skupina i nagradnih tombola.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju