Naši poznati plesači Valentina Walme i Marko Mrkić otkrili su nam plesne figure koje izgledaju teže nego što jesu, a toliko su efektne da njihovo izvođenje izazva ovacije. Otkrijete li uz ove korake da vam ples izaziva radost ili to već otprije znate, prijavite se na nagradni natječaj koji vam donosimo u suradnji sa Swifferom i osvojite besplatnu edukaciju plesa.

Galerija Tina Walme i Marko Mrkić Tina i Marko Tina Walme i Marko Mrkić +1 Tina i Marko u koreagrafiju su uklopili Swiffer Sweeper

Ples je lijek za dušu. Dokaz su tome svi oni koji se plesa ne mogu zasititi, a svoju ljubav rado prenose i na ostale. Među njima je sedam škola diljem Hrvatske koje će svoja vrata otvoriti pobjednicima našeg kreativnog natječaja – plesna škola Dansel by Elio iz Rijeke, plesna škola ''Varaždin'', plesna škola ''Samba'' iz Zadra, Centar plesa iz Splita, plesni klub ''Bolero'' iz Osijeka, plesni centar ''Studio'' iz Pule i plesni centar ''Fever'' iz Zagreba. Neka ovo bude i vaša godina plesa, zaplešite s nama! 

Kako se prijaviti na kreativni natječaj?

Sve što trebate je na našem Facebook postu tagirati osobu s kojom biste najradije plesali i napisati zašto baš vi zaslužujete dobiti besplatnu edukaciju plesa. U komentaru posta o nagradnom natječaju obavezno naznačite ime grada za koji se prijavljujete i koji vas tečaj zanima. Najkreativnije komentare u suradnji sa Swifferom nagrađujemo besplatnim edukacijama plesa. Kreativni natječaj traje do 3. lipnja 2022. godine, a više o pravilima kreativnog natječaja pročitajte ovdje.

Nagrade

Tri različita tečaja plesa u plesnom klubu Bolero iz Osijeka

Plesni klub “Bolero” Osijek od osnivanja 2000. god. djeluje na području sportske, plesne i rekreativne edukacije s kvalitetnim programima učenja karipskih (Salsa, Bachata, Merengue), latinsko - američkih, standardnih i društvenih plesova. U radu kluba, koji je prilagođen pojedinim dobnim skupinama aktivno djeluju sve starosne kategorije. ''Bolero'' Osijek član je Hrvatskog sportskog plesnog saveza (HSPS-a), Hrvatskog plesnog saveza (HPS-a) krovnih hrvatskih plesnih organizacija koje objedinjuju plesne klubove na području RH. Djelujemo u sastavu IDO-a (International dance organization), WDSF-a (World Dance Sport Federation) te WADF-a (World Artistic Dance Federation), krovnih svjetskih plesnih federacija.

U sklopu našeg kreativnog natječaja u plesnom klubu ''Bolero'' u Osijeku možete osvojiti:

1. Tečaj društvenih/latino plesova - 1 plesni par / mjesec dana
2. Latin lady style - plesna rekreacija za žene - 2 osobe / mjesec dana
3. Plesni tečaj karipskih plesova za djecu (Salsa, Bachata, Merengue) - 2 djece / mjesec dana

Grupni jednomjesečni tečaj plesa za 4 polaznika u plesnoj školi "Varaždin"

Plesna škola "Varaždin" osnovana je s ciljem da plesom kroz učenje lijepom ponašanju, pravilnom držanju i plesnom bontonu usmjerava osobe svih dobnih kategorija na zdravo i pozitivno ispunjavanje slobodnog vremena. Putem plesne aktivnosti, a savladavanjem plesne tehnike i izvođenjem plesnih koraka i koreografija osim fizičke aktivnosti i održavanja opće kondicije, članovi kluba u velikoj mjeri usmjereni su na umjetnički rad i umjetničko izražavanje.

U sklopu našeg kreativnog natječaja u plesnoj školi ''Varaždin'' četiri najkreativnija komentara osvojit će edukaciju u sklopu grupnog tečaja plesa u trajanju od jednog mjeseca (4 dolaska).

Tečaj salse za jedan plesni par u plesnom centru Fever u Zagrebu

Plesni studio ''Fever'' osnovan je 2008. godine u Zagrebu, a njegov osnivač Hrvoje Kraševac u svijetu plesa više je od dvadeset godina te je dvanaest puta ponio titulu najboljeg hrvatskog plesača. Plesni studio kao cilj ima promociju i razvoj prvenstveno salse i srodnih plesova kao što su bachata, kizomba, merengue, cha cha cha, te standardnih i latinoameričkih plesova. Smatraju da salsa spaja ljude, te nastoje veze i vezice koje su nastale zbog ljubavi prema plesu zadržati i učiniti ih još čvršćima, te zbog toga, uz redovite plesne tečajeve, organiziraju razna druženja, zabave i plesnjake kako bi se polaznici međusobno upoznali, povezali i u plesnom studiju osjećali 'kao kod kuće'.

U sklopu našeg kreativnog natječaja u plesnom centru ''Fever'' u Zagrebu možete osvojiti tečaj salse za sebe i još jednu osobu.

Plesna edukacije za dvoje u plesnoj školi Dansel by Elio Basan iz Rijeke

Plesna škola Dansel by Elio Basan djeluje na području Rijeke, Pule i cijele Istre te pruža zadovoljstvo plesa, poduke i druženja svim generacija od apsolutnih početnika do profesionalnih plesača. Svi plesni stilovi su pod jednim krovom, od klasičnih, latino, salse i bachate. Osnivač škole, Elio Basan, prvi je hrvatski i međunarodni plesni sudac u Repblici Hrvatskoj i već 40 godina daje profesionalnu edukaciju svima koji žele plesati – iz sporta, rekreacije ili samo zabave.

U sklopu našeg kreativnog natječaja u plesnoj školi Dansel by Elio Basan možete osvojiti plesnu edukaciju za dvoje.

Plesni tečaj za dvoje u plesnom centru Studio iz Pule

Plesni Centar ''Studio“ je plesni klub koji se bavi podukom društveno- latino plesova i carribin. Plesni partneri Rosemarie i Fabris, svoje zajedništvo nadopunjuju posebnim i osebujnim stilom svih plesova; od standardnih do latinoameričkih i carribian plesova. Njihov zajednički rad traje od 1998. godine. Svoju ljubav i strast prema salsi i drugim plesovim prenose široj publici kroz tečajeve, druženja, te organizacijom raznih festivala i evenata. Kroz niz godina njihovog rada nastupali su na raznim manifestacijama i festivalima u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji. Organizatori su Besplatnog Festivala koji se zadnjih 18 god tradicionalno održava u Puli- SalsaLatina istriana. Zadnjih 10 godina educiraju mališane u Gradu Poreč kroz projekt "Rasplesani Razredi".

U sklopu našeg kreativnog natječaja u plesnom centru ''Studio'' iz Pule možete osvojiti plesni tečaj za dvoje.

Mjesec dana plesnog tečaja za par početnika u plesnoj školi Samba iz Zadra

Plesna škola ''Samba'' započela je s radom davne 1986. godine i od tada djeluje na širenju plesne kulture za sve uzraste, od djece, mladih i odraslih građana. Škola je radila s dječjim programima u skloništima čak i za vrijeme Domovinskog rata. Prateći trendove na području plesa, Plesna škola Samba prva je u Dalmaciji pokrenula i tečajeve salse, bachate i Argentinskog tanga.

U sklopu našeg kreativnog natječaja u plesnoj školi ''Samba'' najkreativniji komentar osvojit će tečaj za početnike u trajanju od jednog mjeseca za sebe i još jednu osobu. Program škole obuhvaća standardne i latinsko američke plesove.

Razne plesne edukacije u najvećoj plesnoj udruzi u Dalmaciji

Centar plesa najveća je plesna udruga u Dalmaciji. Djeluje u Splitu, Solinu, Trogiru i Kaštelima. Centar plesa okuplja plesne klubove koji surađuju na promociji plesne kulture u Dalmaciji kroz plesnu poduku i rekreaciju za djecu i odrasle, te organizaciju plesnih evenata.

U sklopu našeg kreativnog natječaja u Centru plesa možete osvojiti:

1. Latin mix – ples u paru (Salsa, Bachata, Chachacha, Rueda) – 5 poklon bonova za par (5xpoklon bon za 2 osobe)
2. Pilates i medicinska gimnastika – 5 poklon bonova za dvije osobe (povedite i prijateljicu)
3. Zumba Fitness - 5 poklon bonova za dvije osobe (povedite i prijateljicu)
4. Plesni vrtić 3g-6g - 5 poklon bonova za dvije osobe (povedite i prijateljicu)
5. MTV Showdance 6g-12g - 5 poklon bonova za dvije osobe (povedite i prijateljicu)
6. Reggaeton 12g-18g - 5 poklon bonova za dvije osobe (povedite i prijateljicu)
7. Ples po izboru solo ili u paru - 5 poklon bonova za dvije osobe

Dobitnice nagradnog natječaja

Dijana Bagarić Mišura (Plesni studio ''Fever'')

 

Ružica Kedačić-Gregić (Plesni klub “Bolero” Osijek)

Tihana Beljan (Plesni klub “Bolero” Osijek)

 Nensi Nemsi (Plesni Centar ''Studio“ Pula)

Tia Maričević (Plesna škola Dansel by Elio Basan Rijeka)

Jelena Čovran (Plesna škola "Varaždin")

 Karla Šemiga (Plesna škola "Varaždin")

Mihaela Kušec Bujas (Plesna škola ''Samba'' Zadar)

Ella Eheh (Centar plesa Split)

 Andrea Pezo (Centar plesa Split)

 Tea Milanović-Litre (Centar plesa Split)

 Tatjana Tatjana (Centar plesa Split)

 

Čestitamo sretnim dobitnicama!

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Swiffer po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju