Vođeni vizijom djeda Antuna, osnivača brenda prirodne kozmetike Azena, misija do danas je ostala ista – približiti svim ljudima ljekovita svojstva prirode i bilja, te njihovu moć u zacjeljivanju duše i tijela.

Azena proizvodi već 35 godina prisutni su na našem tržištu, a ljubav prema ovim ljekovitim proizvodima danas uz svoju obitelj preuzela je odbojkašica, unuka djeda Antuna, Senna Ušić Jogunica, koja zajedno s obitelji, majkom Snježanom i bratićem Andrejom s istom strašću i entuzijazmom nastavljaju voditi i širiti ovu obiteljsku tradiciju baš na način kako je i prije 35 godina započeo djeda Antun.

Ovih dana predstavljena je i limitirana kolekcija proizvoda za ljeto (dostupna na benzinskim postajama Crodux i webshop.azena.hr)

Azena brend naklonost brojne publike stekao je najviše kroz Azena biljnu mast – 'kraljicu' Azena proizvoda koja je već 35 godina njihov najprodavaniji proizvod, no sada njihov asortima obogaćen je brojnim proizvodima poput; masažna ulja, biljni maslac za tijelo, sapuni, balzman za usne, balzami za njegu tijela, balzam za nakon brijanja i depilacije, baby balzam, biljne tinkture, čajevi, balzam nakon tetoviranja i brojni drugi.

'Proizvodi tvrtke Azena dijele se na skupinu dodataka prehrani i kozmetičkih proizvoda, a prisutni su na tržištu više od 35 godina. Biljke koje čine naše proizvode ručno se ubiru od strane naših dugogodišnjih suradnika i dobavljača,što garantira njihovu kakvoću i kvalitetu.

Mikrolokalitet Hrvatske u Europi i mješavina mediteranske i kontinentalne klime zajedno s visokim postotkom sunčanih dana u godini,čine našu floru,izrazito bogatom esencijalnim uljima i hranjivim sastojcima.

Proces obrade biljaka kojim dobivamo konačne proizvode slatka je obiteljska tajna, a nazivamo je AZENA EFEKT. Djedina biljna filozofija temelji se na obradi 32 jedinstvene biljke, svaka od kojih posjeduje jedinstvena i različita svojstva kojim utječu na ljudski organizam.' izjavila je Senna Ušić Jogunica.

Ono što AZENA proizvode čini jedinstvenima jeste upravo taj više desetljeća dug proces učenja kako od Majke Prirode uzeti ono najbolje što nam pruža te kojim načinima prerade dobiti najkvalitetnije pripravke za ljudski organizam. Kao tvrtka, ponosni su i na svoj dugotrajni odnos s hrvatskim dobavljačima najboljih biljnih sirovina koje koriste u svojim proizvodima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju