Pramenovi su najefektnija tehnika bojanja kose koja garantira prirodan izgled vlasi. Nakon revolucionarnog ombre efekta koji, zahvaljujući slojevitom bojanju kose u više nijansi, vizualno pomlađuje i kosi daje dodatnu dimenziju, došlo je vrijeme za promjene i to pod nazivom babylights


Slojevito bojanje kose u nekoliko razina i nijansi pod nazivom ombre dobio je novu dimenziju. Riječ je o novom frizerskom trendu babylights, kojeg su objeručke prihvatile brojne poznate ljepotice.

Babylights su pramenovi koji imitiraju prirodnu, suncem okupanu kosu koja nas podsjeća na nježne dječje vlasi, koje tijekom ljetnih mjeseci prirodno posvijetle.

Babylights su pramenovi koji imitiraju prirodnu, suncem okupanu kosu koja nas podsjeća na nježne dječje vlasi

Zanimljivi pramenovi kosi daju novu dimenziju i bogati volumen te toliko željeni efekt prirodne, nebojane kose.

'Takozvani nevidljivi pramenovi daju baby blond efekt, a izrađuju se s posebnim samoljepljivim folijama koje omogućuju nijansiranje kose bez 'zebra efekta' kakav ostavljaju oni klasični.

Odabrane vlasi trebaju biti samo ton i pol do dva svjetlije od ostatka kose te se mogu izvesti čak i na crnoj kosi', objašnjava frizerka i stilistica Helena Santini Balentović.

Želite li i vi svojoj kosi podariti prirodan, mladenački izgled, osvježite je baby lights efektom po uzoru na poznate ljepotice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju