U Royal Festival Hallu u Londonu sinoć je održana 77. po redu BAFTA. I ove godine slavne su dame privlačile poglede na dodjeli filmskih nagrada Britanske akademije, poznatije i kao britanski Oscari.

Galerija Najljepše haljine na dodjeli nagrada BAFTA Dua Lipa u Valentinu Florence Pugh u haljini Harris Reed +7 Cate Blanchett u Louisu Vuittonu

Emma Stone na sinoćnjoj BAFTA-i dobila je nagradu za najbolju glavnu glumicu za ulogu u filmu Uboga stvorenja grčkog redatelja Yorgosa Lanthimosa.

Američka glumica i ovog je puta povjerenje dala francuskoj modnoj kući Louis Vuitton, koja je za nju napravila haljinu po mjeri.

Emma Stone u Louisu Vuittonu Emma Stone u Louisu Vuittonu (Foto: Profimedia)

Privlačila je pozornost u dugoj haljini od svile i šifona na jedno rame i s predimenzioniranim rukavom koja je bila nadahnuta njezinim filmskim likom – Bellom Baxter.

Na crvenom tepihu dodjele nagrada BAFTA pogledi su se lijepili i za modnu ikonu Cate Blanchett, koja je zablistala u dugoj haljini u boji burgundca iste modne kuće.

Cate Blanchett u Louisu Vuittonu Cate Blanchett u Louisu Vuittonu (Foto: Profimedia)

Poglede je mamila i glazbenica Dua Lipa u dugoj crvenoj kreaciji s potpisom Valentina.

Koje su sve slavne dame privlačile pozornost na dodjeli britanskih Oscara pogledajte u fotogaleriji na početku teksta, a potom dajte svoj sud i odaberite svog favorita u našoj anketi.

Tko je imao najbolje izdanje na 77. dodjeli nagrada BAFTA?

glasova:

Dua Lipa u Valentinu Dua Lipa u Valentinu (Foto: Profimedia)

15 haljina s crvenog tepiha ovogodišnjih Emmyja o kojima se najviše priča Slavne dame blistale su u večernjim haljinama na crvenom tepihu ovogodišnjih Emmyja Suki Waterhouse u Valentinu Simona Tabasco in Marni +11 Riley Keough u Chanelu

Izrađena od 14.000 ziherica: Haljina Miley Cyrus s Grammyja radila se čak 28 dana Haljina Miley Cyrus s Grammyja izrađena je od 14.000 ziherica - 7 Haljina Miley Cyrus s Grammyja izrađena je od 14.000 ziherica - 1 Haljina Miley Cyrus s Grammyja izrađena je od 14.000 ziherica - 5 +8 Haljina Miley Cyrus s Grammyja izrađena je od 14.000 ziherica - 4

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju