Fotografkinja i dizajnerica Kristina Fazinić živi i radi u Zagrebu, a svako ljeto u svojoj rodnoj Korčuli otvara vrata prodajne galerije Bags by Kristina iz koje u svijet odlaze jedinstvene, ručno izrađene torbe s motivima tisućljetne baštine grada i otoka.

Galerija Nova kolekcija torbica dizajnerice Kristine Fazinić - 5 Nova kolekcija torbica dizajnerice Kristine Fazinić - 6 Nova kolekcija torbica dizajnerice Kristine Fazinić - 1 +2 Bags by Kristina, 1649 kn Svoju novu kolekciju Kristina Fazinić predstavlja razglednicama koje šalje iz Korčule na kojima, u prizorima kamena, mora i rascvjetalih đardina, naglašava izvor inspiracije za svoje prekrasne torbe. Za izradu ovih unikatnih torbi Kristina koristi vrhunsku kožu, a ove sezone je u dizajniranju posegla za svim nijansama plave i ružičaste, te sunčanom žutom i strastvenom crvenom bojom.

Fotografkinja i dizajnerica Kristina Fazinić svako ljeto u rodnoj Korčuli otvara vrata prodajne galerije Bags by Kristina iz koje u svijet odlaze jedinstvene, ručno izrađene torbe s motivima tisućljetne baštine grada i otoka

Neodlučna u svojoj velikoj umjetničkoj dvojbi, Kristina Fazinić nikako da odabere što joj je draže – fotografiranje ili dizajniranje torbi. Na sreću svih poklonika ljepote, ne odriče se niti jedne svoje kreativne strasti i uporno spaja te dvije dimenzije.

Bags by Kristina možete pronaći u Zagrebu u Petit Design Storeu u Tkalčićevoj 73 i u samom srcu grada Korčule u slikovitoj ulici Jakova Baničevića 8a.
Nova kolekcija torbica dizajnerice Kristine Fazinić - 3 Bags by Kristina, novčanik, 520 kn (Foto: Kristina Fazinić)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju