Mubera Tabak iz mjesta Visoko u Bosni i Hercegovini u svojem dvorištu uredila je najljepši "tepih" od ljubičastog cvijeća koji se prostire po cijeloj okućnici, a Mubera kaže kako je održavanje raskošnog cvjetnjaka ne umara, već baš suprotno, to je za nju odmor.

Galerija Dvorište Mubere Tabak iz BiH prepuno je ljubičastog cvijeća - 10 Dvorište Mubere Tabak iz BiH prepuno je ljubičastog cvijeća - 3 Dvorište Mubere Tabak iz BiH prepuno je ljubičastog cvijeća - 1 +7 Dvorište Mubere Tabak iz BiH prepuno je ljubičastog cvijeća

U svom bajkovitom vrtu Mubera Tabak ima jako puno vrsta cvijeća, među kojima su trenutno i razne vrste kamenjarki, a kada njihovo vrijeme prođe, tijekom ljeta bude svašta raznoga, kaže Mubera. U toj ljubičastoj rapsodiji ističe se i visoko ljubičasto cvijeće, neka vrsta dukata kod kojih u jesen tamo gdje je cvijet budu sivi dukati te cijelu zimu mogu stajati u vazi.

Dvorište Mubere Tabak iz BiH prepuno je ljubičastog cvijeća - 6 Mubera kaže kako je održavanje raskošnog cvjetnjaka ne umara, već baš suprotno, to je za nju odmor (Foto: Privatne fotografije)

Mubera je nekad davno kupila po jednu sadnicu cvijeća i sada ih je toliko da ih dijeli tko god želi jer se u jesen ionako mora počupati malo.

Volim sve vrste cvijeća, uživam u tome, mene vrt odmara i jako volim raditi oko cvijeća, nije mi to teško. Moja obitelj isto voli naš vrt i svi su tu kad treba nešto pomoći. Moji prijatelji također kažu da im se sviđa, ali da ima puno posla.

Dvorište Mubere Tabak iz BiH prepuno je ljubičastog cvijeća - 3 U svom bajkovitom vrtu Mubera Tabak ima jako puno vrsta cvijeća, među kojima su trenutno i razne vrste kamenjarki (Foto: Privatne fotografije)

Kada me netko želi obradovati, dovoljno je da mi da pelcer cvijeća. Volim da je okućnica lijepo uređena, podijelila je s nama Mubera, inače djelatnica u jednoj tvrtki keksa u Visokom. Drago joj se kada se i drugima sviđa njezino dvorište, prava bajka s 50 nijansi ljubičaste.

Idila u Koprivnici: Danijelino dvorište s kamenjarom očarat će vas gdje god da pogledate Prekrasna okućnica s terasom Danijele Novak iz Koprivnice - 15 Prekrasna okućnica s terasom Danijele Novak iz Koprivnice - 13 Prekrasna okućnica s terasom Danijele Novak iz Koprivnice - 17 +14 Prekrasna okućnica s terasom Danijele Novak iz Koprivnice - 11

Zahvaljujem na svim lijepim riječima i komentarima, i svima kojima se sviđa moj vrt, dodaje Mubera Tabak iz Bosne i Herecegovine.

Dvorište Mubere Tabak iz BiH prepuno je ljubičastog cvijeća - 7 'Volim sve vrste cvijeća, uživam u tome, mene vrt odmara i jako volim raditi oko cvijeća' (Foto: Privatne fotografije)

Dvorište Mubere Tabak iz BiH prepuno je ljubičastog cvijeća - 4 Dvorište Mubere Tabak iz BiH prepuno je najljepšeg cvijeća (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju