Stigla je još jedna neodoljiva priča o vilama kroz koju dizajnerica Sandra Haddad predstavlja svoju novu sanjivu kolekciju vjenčanica.

Galerija Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad - 1 Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad - 4 +8 Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad

Nova kolekcija pod nazivom “Vjerujete li u vile?” prepuna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za svojom savršenom vjenčanicom. Ostavši pri svom prepoznatljivom stilu Sandrine vjenčanice iz nove kolekcije su romantične, nježne i ženstvene, a krojevi jednostavni i izrazito elegantni. Krojevi koji pristaju svim mladenkama te utjelovljuju sve ono što je ženstveno i lijepo.

Modni dodaci poput cvjetnih vjenčića i bisernih ukosnica usklađeni su sa svakom vjenčanicom iz ove bajkovite kolekcije Sandre HaddadU svojoj novoj kolekciji Sandra je obuhvatila sve: od romantične čipke, nježno ružičastih tonova te vjenčanica A-kroja koje mladenke najčešće biraju. Neodoljivi cvjetni detalji, mašne i vrpce daju ovoj kolekciji onaj prepoznatljivi romantični Sandrin potpis. Uz vjenčanice tu su i modni dodaci kao cvjetni vjenčići i biserne ukosnice koji su usklađeni sa svakom vjenčanicom iz ove bajkovite kolekcije.
Svaka mladenka pažljivo će izabrati svoju savršenu vjenčanicu Kao salivena: 7 modela vjenčanica za svaki oblik tijela
Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad jednostavno je savršena za sve mladenke koje žele lepršavu, romantičnu i jednostavnu vjenčanicu u kojoj mogu cijelu noć plesati. Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.

Više informacija o Sandrinoj novoj kolekciji možete pronaći na njenoj službenoj Internetskoj, Facebook te Instagram stranici. Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih neodoljivih vjenčanica, dovoljno je rezervirati termin za isprobavanje, a sama dizajnerica sa svojim savjetima pomoći će vam u odabiru jer kako kaže i sam odabir vjenčanice jedna je predivna uspomena u nastajanju.

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad - 10 Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad (Foto: Marija Laća)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju