Jastučići u obliku jednoroga, oblaka ili mišice Minnie, visilice koje svakoj dječjoj sobi daju dašak čarolije, tješilice za bebe, obruči za kosu i personalizirane kutije uspomena samo su dio carstva rukotvorina koji se krije iza đakovačkog brenda Bellisima svijet mašte.

Galerija Bellissima ukrasi za dom - 4 Bellissima ukrasi za dom - 5 Bellissima ukrasi za dom - 3 +1 Personalizirane visilice za dječje sobe najprodavaniji su proizvod Da uistinu izgledaju kao iz mašte, potvrđuje već i jedan pogled na predmete koje je počela izrađivati slavonska obitelj Marković. Sasvim slučajan interes Mirte Marković, mame obitelji, za tzv. decoupage tehniku pokrenuo je cijelu lavinu kreativnosti.

Mama se toliko oduševila da sam odlučila ukrasiti joj kutije salvetnom tehnikom. Sestra i ja još smo od djetinjstva skupljale salvete, a igrom slučaja teta je imala ponešto akrilnih boja i kutija od cipela koje su poslužile za vježbu. S vremenom smo počeli ukrašavati i drvene kutije, a kako je mama krojačica, prije godinu dana odlučili smo proširiti našu ponudu i službeno pokrenuti našu malu radnju
, govori nam njezina starija kći Marija Marković.

Kao na oblaku

Inspirirana ljubavlju prema rukotvorinama, interijerima i djeci, ova je obitelj u svoju ponudu unijela predmete u koje će se zaljubiti ne samo djeca nego i oni nešto stariji. Bilo da želite obradovati posebnu osobu prilikom rođenja djeteta, krizme, prve pričesti, vjenčanja, rođendana ili naprosto ukrasiti svoj interijer, na pravom ste mjestu, a kako nam kaže Marija, klijenti se često iznenade kada predmete vide uživo.

Jastuci i visilice, njihovi najprodavaniji proizvodi, u potpunosti su izrađeni od hrvatskih materijala, a s obzirom na broj narudžbi, nerijetko u njihovom krojenju i šivanju sudjeluje čitava obiteljPrije nekoliko mjeseci otvorili smo i trgovinu u Đakovu u Ulici Matije Gupca 21, a kada kupci uđu, iznenade se veličinom jastučića. Naime, oni nisu samo dekorativni, već se na našim oblacima, mišici Minnie ili jednorozima može i spavati. Veliku pažnju privlače i oblaci-visilice koji su se pokazali kao idealni pokloni za novorođenčad i dječje rođendane, no ne zaostaju ni čuvari uspomena za vjenčanja, pojašnjava nam Marija, koja svakodnevno prima i oduševljene reakcije kupaca putem društvenih mreža.

Personalizirani pokloni za svačiji ukus
Sve na što naiđete u njihovoj trgovini mašte, možete personalizirati, bilo da se radi o odabiru boja, natpisa na jastucima, visilicama i kutijama ili kombinaciji kupljenih artikala te tako dobiti predmet skrojen po vašoj mjeri.

To je ujedno i ono čemu se najviše veselimo. Tako je svaki proizvod poseban i jedinstven na svoj način. Osim toga, u našem svijetu mašte kupci mogu složiti i najslađe poklon pakete u koje sami dodaju sve što im se sviđa iz naše ponude, a mi iste izrađujemo, personaliziramo i pakiramo tako da na kupcima ostaje samo primopredaja. Ako se pak osoba kojoj je poklon namijenjen nalazi u drugome gradu, rado ćemo pakete iznenađenja s posebnom porukom dostaviti izravno na njihovu adresu, govori nam Marija.

Jastuci i visilice, njihovi najprodavaniji proizvodi, u potpunosti su izrađeni od hrvatskih materijala, a s obzirom na broj narudžbi, nerijetko u njihovu krojenju i šivanju sudjeluje čitava obitelj.

Nakon krojenja predmeti idu u mamine ruke na šivanje, zatim ponovno u moje na dodavanje personaliziranih detalja, posebno ako je u pitanju, primjerice, oblak-visilica s podacima o rođenju djeteta na koju ručno tekstilnom bojom ispisujem datum i sat rođenja, te težinu i dužinu djeteta. Potom se boja fiksira, nakon čega postaje otporna na pranje u perilici rublja. Kada pak zagusti, cijela obitelj pripomaže
, uključujući i moju sestru Antoniju i oca Stanka. Svi redom krojimo, sa smiješkom nam govori Marija.

Šareni svijet za najmlađe
Kako se uvijek traži predmet više za dječju sobu, Bellissima planira proširiti svoju ponudu u skladu sa željama kupca.

Naš mali svijet mašte, u kojem vlada razigranost od najnježnijih do najveselijih boja, od elegancije pa do šarenila, od početka razvijamo prema potrebama kupaca. Slušamo kupce i njihove želje, a kako najveći potencijal imaju proizvodi za djecu, u planu je i naša prva bajkovita kolekcija za bebe u najnježnijoj kombinaciji boja koje će u svaki prostor unijeti dašak čarolije, a o kojoj će nešto više biti uskoro objavljeno na našim stranicama, najavljuje nam Marija Marković.

Bellissima ukrasi za dom - 2 Personalizirane visilice za dječje sobe najprodavaniji su proizvod (Foto: Bellissima)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju